algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El president del Parlament, Gabriel Le Senne, demana disculpes, però es nega a dimitir

El President del Parlament de les Illes Balears, Gabriel Le Senne, ha demanat disculpes per la seva actitud durant el ple del passat dimarts, en el qual va rompre una foto d'Aurora Picornell. Així i tot, ha descartat dimitir. «Em vaig enfadar i vaig fer el que no devia», ha dit.

Així s'ha expressat Le Senne aquest dijous en declaracions als mitjans en finalitzar el ple de compareixença de la presidenta del Govern, Marga Prohens. Demanat per la premsa, el president ha assegurat que no dimitirà, argumentant que té el suport de la Cambra, igual que quan va ser nomenat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa 4 mesos
@Ignasi, te raó no ho solen fer, pero el que ha fet aquest barbar neo-nazi just te un nom s'ha cobert de merda, i davant tot el país, xusma així no hauria d'ocupar segons quins llocs, i clar no li ha quedat cap altra cosa que demanar disculpes, molt toves i amb la boca petita. S'ha llevat sa careta i queda clar que no te dignitat, ni cervell, amb tant de carrec resulta que es un no-ningú, i ho será tota la seva vida. I el govern titella balla segons els hi ordenen i a mes pagan tots els xantatges.
Valoració:1menosmas
Per Ignasi, fa 4 mesos
Es molt estrany, insòlit gosaria a dir, que els membres de determinades classes socials demanin disculpes.
Valoració:7menosmas
Per Ja ho val!, fa 4 mesos
No hi ha manera, de desferrar,-lo de la cadira.
És advocat, però no deu tenir massa clients, que no tingui pressa per tornar al seu bufet.
Valoració:5menosmas
Per Angèlic, fa 4 mesos
La violència no pot tenir excusa
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente