cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El Pi: «Estam col·lapsats i Europa ha d’establir mesures per revertir aquesta situació»

230611

El candidat d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament Europeu, Jordi Prunés, assegura que «darrere de la manifestació de dissabte hi ha, realment, la sensació que cada vegada és més dificil viure aquí, i estam morint com a societat».

El candidat assegura que «davant el model de descontrol del PP i PSOE, que ara intenten maniobrar quan tot col·lapsa, El Pi sempre ha defensat la necessitat d’una mirada illenca, de mantenir la identitat i la cultura nostra. Fórem la primera formació que, el 2022, va posar sobre la taula els reptes de la sobrepoblació i ningú ens va fer cas», assegura Prunés.

«Des d’Europa s’ha de possibilitar mesures com a excepcions per zones altament tensades, endurir la compra de segones residències de no residents, impulsar la diversificació econòmica i transitar a un turisme més sostenible i circular», ha assenyalat Prunés. Aquestes són les mesures que el candidat es compromet a impulsar si la Coalició per una Europa Solidària CEUS arriba al Parlament Europeu el pròxim 9 de juny. «Si continuam així, morirem d’èxit», ha sentenciat el candidat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa 2 mesos
¿Y ahora te das cuenta?
¿Dónde estaban cuando día si, día también , llegaban miles de emigrantes llenando hospitales, escuelas, carreteras y viviendas?
Tú, más o menos como todos, bla, bla y bla.
Ahora buscas un lugar al sol para vivir unos años del buqui buqui.
Valoració:1menosmas
Per Toni F, fa 2 mesos
Això ho hem de solucionar aquí, la culpa és dels nostres polítics i del Gobierno d'Espanya que han fomentat en comandita aquest desgavell. Molta xerrameca buida, mentrestant AENA i PORTS van fent ca seva. És indignant sentir de la boca d'alguns polítics que prefereixen aquesta massificació a la fam. I alguns babaus ho deuen creure, és clar. Europa és sempre el recurs dels que no saben/volen solucionar el desgavell que s'ha creat en aquestes maltractades Illes, però, per favor, Europa també n'és responsable! O no ho sabem encara, això? Ai, Déu, així ens va, malauradament, sense esperança de millora; tal vegada, una rentada de cara i el darrer que tanqui la porta, com ja hem vist abans amb governs de tot color. Aquí comanda qui comanda, ho sabem tots. Si l'amo no ho vol, no serà. Ja està dit tot.
Valoració:13menosmas
Per inca, fa 2 mesos
i fins fa literalment dos dies el Pi i la seva anterior vida com UM promocionaven tot al contrari. benvinguts suau encara que sigui de 10 a 20 anys tard.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente