lluvia ligera
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

MÉS per Mallorca decideix concórrer a les eleccions europees amb Ara Repúbliques, la coalició liderada per ERC

La militància de MÉS per Mallorca ha decidit per una ampla majoria (al voltant del 90%), concórrer a les eleccions europees que es celebraran el proper mes de juny, amb la coalició Ara Repúbliques.

Ara Repúbliques és una aliança electoral formada per Esquerra Republicana, Euskal Herria Bildu i el Bloc Nacionalista Gallec i altres formacions sobiranistes, republicanes i progressistes.

La majoria dels representants de la militància ecosobiranista, un 89,7 per cent concretament, ha optat per Ara Repúbliques, front d'un 10,3 per cent dels assistents que preferia coalitzar-se amb Sumar, fórmula per la qual varen optar en les anteriors eleccions generals del 23J sota la marca Sumar MÉS i amb la qual el diputat Vicenç Vidal va aconseguir el seu escó per les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mascaró de Son Llodrà, fa devers d'un mes
Per a ésser un ver xovinista ultra espanyol cal escriure tantes pardalades com qualcunes d'aquí al dessota ?

Com és pot confondre la socialdemocràcia de Més per Mallorca i d'ERC amb "l'extrema-esquerra" ?

"Antiespanyola" ?
No defensar l'assimilació, ni la vertebració i submissió a Espanya, ni la substitució lingüística i cultural per la castellanospanyola a les nostres Illes, no vol dir ésser "antiespanyol". Els espanyols a casa seua que facin allò què els hi plagui, la majoria de persones no en volem cap d'anihilació ni difonen cap negacionisme de l'espanyolitat allà on la llengua i cultura castellana o espanyola n'és pròpia i hi domina el monolingüisme espanyol o castellà.
Els xovinistes espanyols se pensen que tothom és i fa com ells.

La claca xovinista del PP-Vox, el patit espanyol fundat l'any 1976 per 7 exministres de franco, a qui intenten enganyar ?
Valoració:6menosmas
Per jo tia, fa devers d'un mes
es junta l'ultraesquerra antiespanyola, Que pot sortir malament?
Valoració:0menosmas
Per Nene, fa devers d'un mes
les votará TXAPOTE
Valoració:-4menosmas
Per Guillem, fa devers d'un mes
Benvingudes siguin totes les aliances i coalicions de les esquerres, per tal de millorar la democràcia i el benestar de la gent, lluitant contra la privatització del sistema de pensions i dels serveis públics que impulsen l'Estat Espanyol i l’Europa del Capital.
Valoració:7menosmas
Per Toni, fa devers d'un mes
va amb Bildu? amb l'ultra esquerra.
Valoració:-3menosmas
Per ostras, fa devers d'un mes
¡Ostras, Pedrín!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente