cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El conseller d'Educació 'segrega' la seva Conselleria

El Consell de Govern ha acordat, aquest divendres, a proposta del conseller d'Educació, Antoni Vera, una reorganització de la Conselleria d’Educació i Universitats mitjançant la qual es crea, dins l’estructura d’aquesta Conselleria, la nova Secretaria Autonòmica de Desenvolupament Educatiu, que coordinarà les actuacions en matèria d’infraestructures educatives, transport escolar, gestió d’ajuts i beques i la implantació de noves tecnologies i digitalització de l’àmbit educatiu, i que tendrà al capdavant al fins ara gerent de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius de les Illes Balears (IBISEC), Mateu Suñer Servera.

En una maniobra per començar a preparar la segregació dels alumnes, s'ha reconvertit la Direcció General de Personal Docent que passa a ser també de 'Centres Concertats', amb atribucions com la gestió de les nòmines dels docents, l'ordenació de centres concertats i les retribucions. El fins ara director general de Planificació, Ordenació i Infraestructures Educatives, Ismael Alonso, en serà el responsable.

Segons els plans de VOX i la Conselleria, l'única possibilitat de prosperar que té la segregació dels infants, és pressionar i 'comprar' els centres concertats i és en aquest sentit que cal interpretar els canvis interns dins la pròpia Conselleria. Una segregació en tota regla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Kaimito, fa 7 mesos
Como don Juan Palomo....
YO ME LO GUISO YO ME LO COMO😎.
Valoració:-1menosmas
Per Miquel, fa 7 mesos
Hay un fuerte adoctrinaminto cintra el catalan, Sr. De Asprer. Tiene razón.
Valoració:-13menosmas
Per guacamole, fa 7 mesos
Démosle un voto de confianza. Peor de cómo está la educación imposible, hay que probar algo diferente
Valoració:-25menosmas
Per Joana, fa 7 mesos
@De Asprer vosté utilitza un llinatge que no li pertany i no vull que el puguin confondre amb algú de la meva família. Fagi el favor de llevar-se aquest nom
Valoració:14menosmas
Per Xisca, fa 7 mesos
No cal que ho tornem explicar. No cal. Tu NO saps escoltar, o no ho pots entendre per que NO vols. Negues fins hi tot ses evidències. Ets un negat. Un inútil. No te volen ni a casa teva, del contrari, ja hi series.
Valoració:-5menosmas
Per De Asprer, fa 7 mesos
Es curioso como para unos imponer para otros es garantizar los derechos, para unos segregar, para otros garantizar, para unos es democracia, para los otros fascismo.
Siempre depende del lado que estas …. Gobernando o en la oposición.
Y es siempre los mismo, pero gracias al adoctrinamiento, es así … .
Valoració:-37menosmas
Per Toni F, fa 7 mesos
Després que diguin que això no és colonialisme nu i cru. Vergonya dels centres concertats que ho acceptin. Caldrá sortir a defensar la nostra llengua i cultura per enèsima volta?
Trenta monedes de plata pagaren a Judes. I a tu, Antoni vera, renegat, quin és el teu preu?
Valoració:41menosmas
Per Recollit, fa 7 mesos
Perversió amb pudor a ranci
Valoració:34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente