cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'exbatle de Calvià, Alfonso Rodríguez, serà el nou delegat del Govern espanyol a les Balears

L'exbatle de Calvià, Alfonso Rodríguez, serà nomenat aquest dimarts en el Consell de Ministres espanyol com a nou delegat del Govern espanyol a les Illes Balears, en substitució d'Aina Calvo.

Rodríguez, nascut a Saragossa en 1964, és l'actual portaveu del PSIB i va ser batle de Calvià entre 2015 i 2023.

Alfonso Rodríguez és llicenciat en Filologia Hispànica i és, a més, entrenador de bàsquet titulat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx (ver), fa 8 mesos
Mai he dit que ja em quede amb el mínim. El mínim serà sempre mínim que et permet aspirar al màxim.
Al meu entendre això primer és molt millor que patir perquè no et donen ni per a sobreviure com han fet els fatxes Peperros els darrers 8 anys.
Valoració:0menosmas
Per Fracàs, fa 8 mesos
Un mínim per anar fent que és tan mínim que mai no arriben a fer res de bo. En realítat els mínims que fan és perquè han pispat bona part de programa pepero, per exemple la llei mordassa. Tornam allà mateix, qui es conforma amb els mínims per anar fent és perquè aquests mínims no li afecten.
Valoració:0menosmas
Per Xx (ver), fa 8 mesos
A Fracàs.
Ni perdedors ni ben situats. És clar que és molt diferent a que els sociatas et donin un mínim per anar fent, a que els fatxes del Ansar i del Marianico amb paraules manipulades per normal menteixin i robin a la societat, deixant-la en una situació empobrida i desenganyada. Me pareix que lo primer és bastant millor que lo segon, o no ?
Valoració:2menosmas
Per Fracàs, fa 8 mesos
És a dir val més els socialistos perquè són el mal menor. Típic discurs dels perdedors però que viuen ben situats. Conformisme dels pessimistes, dels derrotats perquè s'han rendit.
Valoració:1menosmas
Per Xx (ver), fa 8 mesos
Els sociatos seran el que volgueu però donen el 15% més per s tothom. En canvi quan hi havia el Peperam a tots saben un 40 menys i l'estalvi s'abocava tot a Madrîz, per a que ningú s'enfadés. Sempre potenciant el centralisme i tots els oligopolis que l'envoltaven.
Vista la diferència, m'estim molt més els socialistos que no pas els del fatxum. La diferència és abismal !
Valoració:1menosmas
Per Portes giratòries, fa 8 mesos
D'una institució a una altra i de casella en casella fins a la feliç jubilació. Portes giratòries, un clàssic de la política.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente