cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

MÉS: «Primer volen crear guetos, després imposar l’apartheid lingüístic i ara volen controlar què s’ensenya a les escoles»

222431

MÉS per Mallorca denuncia que el Partit Popular i VOX han sumat forces per a aprovar una Proposició no de Llei a favor del pin parental als centres escolars a la comissió d’educació i universitats del Parlament celebrada aquest dijous horabaixa. Els ecosobiranistes condemnen que el PP i VOX acusin els docents d’adoctrinar i vulguin controlar què s’ensenya a les escoles i instituts. Així mateix, MÉS per Mallorca alerta de l’atac al dret a l’educació dels infants i joves, al sistema educatiu i als valors democràtics.

«Primer volen crear guetos. Després imposar l’apartheid lingüístic. I ara PP i Vox volen controlar el que s’ensenya a les escoles i acusen els docents d’adoctrinar. No hi passarem, per aquí no hi passarem», ha denunciat la diputada de MÉS per Mallorca Maria Ramon.

En aquest sentit, MÉS per Mallorca considera que l’únic motiu de la PNL impulsada per VOX i aprovada amb les esmenes del PP i els vots a favor d’ambdues formacions és la de «desprestigiar el sistema educatiu actual i la tasca docent, amb una obsessió contra els i les docents, els equips directius i la comunitat educativa».

A més, el partit ecosobiranista considera que PP i VOX utilitzen la infància per a llançar els seus discursos d’odi contraris a la diversitat i la democràcia: «Deixin de crear conflictes a on no hi són. Deixin d’utilitzar els infants. Deixin als professionals dur a terme la seva feina, que per això són els professionals experts en la matèria. I deixin l’educació i la comunitat educativa fora dels vostres dèries ideològiques i d'odi».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sonaste como arpa vieja, fa 9 mesos
Patriota, ets un patriota espinyol, argentí o un mil leches?.
Valoració:7menosmas
Per Patriota, fa 9 mesos
Eso es mentira y vos los sabés
Valoració:-1menosmas
Per Francina jaume Guardiola, fa 9 mesos
Què hem d'esperar més per sortir al carrer!!!
Contra el feixisme a les escoles, a la societat, crida a la movilització!!!!!!
Valoració:4menosmas
Per Xx (ver), fa 9 mesos
Completament d,acord amb els dos anteriors. Per a sortir victoriosos ens cal romandre units i combatius. A tot hora denunciant i mobilitzant-nos sense parar ni un instant. Tan sols així guanyarem la nostra llibertat, com en els vells temps, sent roques de granit.
Valoració:6menosmas
Per Units serem més forts, fa 9 mesos
Tota la raó. Centrem- nos en aquesta lluita i no perdem forces, dispersant- nos en problemes en els que no hi podem fer res, però que ens afebleixen.
Ja va essent hora, de treure les camisetes del calaixos i dir a aquest Govern, que actúa molt malament.
Valoració:17menosmas
Per xisca, fa 9 mesos
Teniu tota sa raó !! Aquests governants son uns CRACS... Que d'escoles noves hauran de construir en 10 mesos !! Ja s'ho trobaran, si abans no les han fet fora. Ells, con tal de tocar els nassos a tot cristo, "antes muerta que sencilla" Ja ja ja ja jaaa! No dubteu que s'ho trobaran. I en 4 anys més, tooots altre vegada a normalitzar la situació de caos que crearan. VERGONYA, senyors del PP. VERGONYA!!
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente