cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Podem anuncia un ERO i tanca la delegació de les Balears i vuit territoris més

Podem ha anunciat als treballadors l'obertura d'un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) pel qual preveu el tancament de nou de les delegacions territorials, inclosa la de les Balears, i l'acomiadament d'almenys la meitat de la plantilla, com a conseqüència de la pèrdua de representació institucional a les eleccions autonòmiques del 28 de maig i a les espanyoles del 23 de juliol.

Així ho va anunciar el partit en una carta amb data del dia 24 de juliol (l'endemà dels comicis generals) enviada als seus treballadors.

Podem assumeix que s'enfronta a «un nou escenari» després de les dues cites electorals que, a més de la pèrdua de pes polític, suposa una important reducció d'ingressos. En concret, revela que una valoració inicial de la situació situa les pèrdues en un 70% a nivell estatal i en un 90% aproximadament als territoris.

Això porta el partit a anunciar l'extinció dels contractes i el tancament dels centres de treball a nou autonomies -Aragó, Astúries, Illes Balears, Canàries, Castella-la Manxa, Cantàbria, Galícia, Madrid i el País Valencià-; a més d'una reducció de plantilla a la seu central.

Només cinc diputats al Congrés espanyol

El 23J, Podem es va presentar a les eleccions sota el paraigua de Sumar, liderat per Yolanda Díaz, que va collir un total de 31 escons amb un 12,31% dels vots. D'ells, només cinc pertanyen a Podem.

Dos mesos abans, el partit ja havia perdut un quantiós pes territorial en els comicis del 28 de maig, quedant-se sense representació en dos llocs importants, Comunitat de Madrid i País Valencià, i sense assolir tampoc el seu objectiu d'entrar als parlaments de Castella-La Manxa i Cantàbria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @Uep !, fa 12 mesos
És veritat, i la pena que tenen molts de nazi-fatxes.
Valoració:2menosmas
Per Uep !, fa 12 mesos
Per cert, ZZiudadano's no solament ha tancat sa llum si no que ha donat de baixa el telèfon. Locals que en lloguer. Ja no miren ni canten al sol, estan de lluna fosca. Ara qui canta és la vera democràcia !
Valoració:3menosmas
Per No se pot ser tan superb@, fa 12 mesos
Na Irene Montero i na Ione Belarra i la seva negativa a reformar la llei del "Només si és si", ténen molt a veure, amb aquest fracàs.
Valoració:10menosmas
Per Llevant, fa 12 mesos
Això passa quan no tens insfractutura arrel dels municipis de les illes Balears.
Son partits per eleccions Generals i punt.
Aquests el 2015 es volien carregar a MES a les eleccions municipals i autonòmiques. El temps posa a cada un al seu lloc
Valoració:8menosmas
Per Destroyer, fa 12 mesos
Es una pena, ahora tendrán que trabajar. Je...je. Me alegro mogollon. Lo que es malo para los demagogos progres es bueno para Baleares. Que se saquen el C1 de catalán...je ..je. Aunque creo que en Baleares ya no les va a servir para nada. Je..je
Valoració:-8menosmas
Per Normal, fa 12 mesos
Això els ha passat per no aspirar a res pus que a anar a remolc del PSOE. També li passarà a Sumar i a Més encara no li ha passat perquè a les illes hi ha votants sobiranistes, tot i que de cada vegada més desencantats.
Valoració:6menosmas
Per periolisto, fa 12 mesos
Cierren al salir
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente