cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

PSIB: «La retirada de l'Impost de Successions suposarà 500 milions d'euros menys per als serveis públics»

El PSIB-PSOE ha valorat la reforma fiscal del PP titllant-la de «populisme electoral», ja que el nou Govern no ha aportat ni un informe econòmic que expliqui l'impacte que suposarà en els comptes públics.

El portaveu socialista, Iago Negueruela, ha alertat que «les mesures incloses beneficien fonamentalment a les grans fortunes, i posen en perill els serveis públics essencials més valorats pels ciutadans i ciutadanes de les illes, com ara la sanitat, o l’educació».

Negueruela ha acusat el PP de generar un forat en el pressupost d’enguany «i retornar a les illes a la senda del dèficit públic i el deute».

Per tot això, el Grup Parlamentari Socialista ha presentat per escrit gairebé mil preguntes per «intentar aclarir els forats legals que aquest decret genera».

Pel que fa a l'Impost de Successions, el PSIB ha alertat que es tracta d'una reforma «clarament regressiva», perquè beneficiarà sobretot als grans patrimonis.

Per altra banda, el PSIB-PSOE creu que la rebaixa de l’Impost de Transmissions Patrimonials és una mesura clarament discriminatòria, de molt escàs impacte i d'eficàcia nul·la.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carlos Vilalta, fa 12 mesos
O menos para chiringuitos.
Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa 12 mesos
Et refereixes a l'esglèsia catòlica?
Valoració:0menosmas
Per De Asprer, fa 12 mesos
De eso se trata, que el dinero se quede con su propietario y que los parásitos aprendan a trabajar y ahorrar. Menos gasto superfluo ….
Valoració:0menosmas
Per Yomismo, fa dervers d'un any
Se quitan subvenciones a chiringuitos y fuera problemas
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente