cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

El PP crida a «acabar amb el 'Sanchisme'»

La sucursal del PP a Mallorca ha tancat la campanya electoral a Inca en un acte qua ha comptat amb la participació de mig centenar d'assistents.

Durant l'acte han parlat els principals candidats al Congrés i al Senat amb crides de Vicente Marí a acabar amb el 'Sanchisme'.

El candidat de Partit Popular d'Eivissa al Senat, Miquel Jerez, ha participat aquest divendres en l'acte de tancament de campanya celebrat en el passeig Vara de Rei i ha fet una crida al vot massiu per al PP «per a consolidar el canvi».

Els conservadors han demanat que els votants «surtin massivament a votar el pròxim 23 de juliol al Partit Popular» perquè, en cas contrari, «Sánchez es queda».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx (ver), fa dervers d'un any
Més els valdria intentar acabar amb el seu "Corruptisme" !!!!!!
Valoració:2menosmas
Per Massa "fatxura" i massa poca intel.ligència, fa dervers d'un any
Aquests han fet tota una campanya de mentides, d'atacs fins i tot físics, de repetir consignes estúpides i de no presentar cap projecte.
Si guanyen les dretes, serà perque tenim massa gent adoctrinada des- de petita, que pensen que els seus som els bons malgrat robin, enganyin, calumniïn i facin desastres, no perque hagin fet cap proposta en positiu.
I dels ultres val més no parlar- ne.
I els sondeigs els dónen guanyadors, que és el pitjor.
Fan més mal els beneits que els dolents, diu una dita nostra

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente