cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Acord a Montuïri entre MÉS i PSIB: Paula Amengual serà la primera batlessa del poble

MÉS per Montuïri i PSIB-PSOE han arribat aquest dijous a un acord de governabilitat de cara als pròxims quatre anys de legislatura a Montuïri, pel qual Paula M. Amengual (MÉS) es converteix en la primera dona batlessa del poble els pròxims dos anys i mig i, posteriorment, el socialista Toni Miralles agafarà el relleu.

Segons ha informat el partit ecosobiranista aquest dijous en nota de premsa, totes dues formacions compartiran equip de govern, com van fer la passada legislatura.

En aquest sentit, MÉS per Montuïri, amb quatre regidors, assumirà les àrees d'Urbanisme, Esports, Hisenda, Pressupostos, Medi Ambient, Residus, Cultura, Patrimoni, Participació Ciutadana i Joventut. Per part seva, el PSIB, amb dos regidors, gestionarà Igualtat, Serveis Socials, Gent gran, Salut, Educació i Fires i Festes.

A més, les àrees associades a l'alcaldia seran les de Recursos Humans, Serveis Generals, Policia Local i Protecció Civil, i Mancomunitat, i les adscrites a la tinença de batlia les de Comunicació i Modernització, representació en la Federació d'Entitats Locals de Balears (Felib) i Brigada.

Una vegada signat l'acord, la futura batlessa ha declarat que és «un honor i una gran responsabilitat ser la primera batlessa de Montuïri», un repte que afronta «amb molta il·lusió».

En relació al pacte amb els socialistes, Amengual ha apuntat que volen «continuar el camí iniciat en 2015, ara de la mà dels companys del PSIB-PSOE, per a afrontar els nous reptes que puguin sortir durant els pròxims anys, a més de desenvolupar el programa i projecte de poble».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Oasi d'educació i de normalitat, fa dervers d'un any
Després de tanta bogeria feixista i de tan d'afany de protagonisme d'uns indocumentats-impertinents,veure a aquesta senyora i a aquest senyor, tan normals i educats signant els acords del seu pacte, dónen una imatge que dóna un poc de pau.
Jo me demano que li ha passat a la massa aborregada, per fer el doi wue ha fet.
Valoració:9menosmas
Per Miquelix, fa dervers d'un any
Coratge, mallorquins, sempre ens quedaran les aldees gales de Montuïri i Sant Joan per fer-nos forts. I si no hi cabem farem oli.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente