nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Vicenç Vidal: «Sumar MÉS serà la veu de les Illes Balears a Madrid en un moment d’emergència democràtica, climàtica i territorial»

El candidat de Sumar MÉS a les eleccions espanyoles del pròxim 23 de juliol, Vicenç Vidal, ha presentat aquest divendres, al Portitxol, la coalició d'esquerres que engloba MÉS per Mallorca, Més per Menorca i independents d'Eivissa i Formentera.

Vidal ha detallat que l'acord amb Sumar «garanteix poder dur al Congrés l'agenda pròpia de les Illes Balears, mantenint la coherència amb les polítiques que MÉS sempre ha defensat». Polítiques «d'esquerres, ecologistes i socials» en la línia de l'augment del salari mínim interprofessional, la protecció de la posidònia, la renda social garantida, la Llei de Residus o els ERTO, entre d'altres.

«En un moment d'emergència democràtica, climàtica i territorial és imprescindible per al futur de les Illes Balears tenir una veu pròpia d'esquerres i progressista a Madrid», ha subratllat Vidal.

En aquests anys de senador autonòmic, ha destacat el candidat de Sumar MÉS, «hem demostrat que sabem arribar a acords amb els grups d'esquerres pel bé de les Illes Balears» i en un context en què les majories absolutes, tant a l'Arxipèlag com a l'Estat, han acabat, «negociar i pactar és una qualitat indispensable».

En aquest sentit, Vidal ha destacat que «Ara MÉS – Sumar suposa la creació d’un gran bloc d’esquerres confederal, on els diputats i les diputades de cada territori tindran llibertat de vot, una coalició que serà el vertader vot útil d’esquerres per impulsar polítiques progressistes per a les Illes Balears». El senador ha apuntat també que «som la garantia d’un futur de benestar, justícia social, terra verda i igualtat».

Vidal ha agraït els suports i la confiança rebuda després que aquest dijous l’assemblea de MÉS per Mallorca ratificàs l’acord de coalició amb un 89% de suports i que votàs per unanimitat l’actual senador Vicenç Vidal com a cap de llista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa 11 mesos
Que te vote Txapote.
Valoració:1menosmas
Per inca, fa 11 mesos
I de la clàusula de l'acord que diu que s'han d'integrar al grup parlamentari de Sumar, i que per tant no tendran veu realment allà, no en diu res??? Potser tenguin llibertat de vot, però veu, no.
Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
Oiga, joven. 🙄
Cuál es la emergencia democrática?
Valoració:-1menosmas
Per Zz, fa 11 mesos
I per què no s’han incorporat a la unió d’esquerra republicana i bildu? Trob que seria més coherent amb el que jo pensava que era Més, un partit sobiranista.
Valoració:8menosmas
Per heu tenc molt fotut, fa 11 mesos
Tendrás que hablar español. Y esto para los de Més, Mes Mes, Menos Mes, Ara Mes, Mes Ara, Mes de Menorca, Més de Ibiza, Més Sumar y Sumando Més etc. etc. etc., es un crimen de lesa humanidad. No sé como te brindas a cosas tan poco apropiadas.
¿Y qué dirán los del Baleares?
Valoració:-8menosmas
Per Gràcies, fa 11 mesos
Gracies MES.
Els fatxes mallorquins que votin al PI. I els friquis a SI o a CUP-Crida.
Valoració:-6menosmas
Per Embulls, fa 11 mesos
Diu que tendrà llibertat de vot. I un bé negre. Votarà amb el PSOE tal com ha fet al Sena t amb els temes importants. L'excusa serà no donar munició a la dreta. Tal com es pot comprovar al reportatge, els temes relacionats amb la qüestió nacional han quedat aparcats, no sigui cosa que espantem els votants que simpatitzen amb Yolanda Díaz.
Valoració:5menosmas
Per Pep, fa 11 mesos
Los partidos políticos pequeños van a salir mal parados con estas elecciones
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente