algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

La Junta Electoral resol que la publicació de Núria Riera infringeix la llei i trasllada la denúncia a la Fiscalia

La Junta Electoral de les Illes Balears ha resolt aquest diumenge que la publicació a Twitter de la candidata del PP al Consell de Mallorca, Núria Riera, infringeix l'article 53 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General (LOREG) pel que ha traslladat a la Fiscalia les denúncies presentades pel PSIB i per Unides Podem, per si els fets fossin constitutius de delicte.

Cal recordar que el PSIB-PSOE i Unides Podem han denunciat aquest diumenge Riera per un tweet amb l'etiqueta #VotaPP.

«La publicació del tweet transcrit, juntament amb les fotos a la sortida del col·legi electoral, després d'haver exercit el dret a vot, en què expressament sol·licita el vot per al PP és una clara infracció de l'article 53 de la LOREG relatiu a actes de campanya o propaganda electoral», remarquen.

Per aquest motiu, el PSIB ha sol·licitat que es declari que el tweet de la candidata Núria Riera «constitueix una infracció electoral i que se sancioni en base a allò establert a la LOREG».

Des d'Unides Podem han volgut remarcar també que el tweet de Núria Riera també tenia el like de la candidata del PP a la presidència del Govern, Marga Prohens, i del candidat a presidir el Consell, Llorenç Galmés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.