algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

La CUP-Crida per Palma fa la Segona Besada Col·lectiva pels drets LGTBI+ davant la seu de VOX

Aquest dijous, 25 de maig, una vintena de persones s’han congregat davant la seu de VOX a Palma per tal de participar de la Segona Besada Col·lectiva pels drets LGTBI+ convocada per la CUP-Crida per Palma.

Fa quatre anys, durant la campanya a les eleccions municipals de 2019, la Crida per Palma convocà la primera i enguany la formació n'ha seguit l'estela. «Som aquí per demostrar que no tenim por, plantarem cara a l’extrema dreta a les institucions i al carrer», ha afirmat Sara Barceló, segona candidata de la llista electoral de la CUP-Crida per Palma.

La besada ha transcorregut amb normalitat i s’han pogut escoltar càntics contra l'LGTBIfòbia i contra el feixisme. «Hem escollit la seu de VOX perquè representen el masclisme, el racisme i la LGTBIfòbia, perquè encarnen el retorn al passat. Hem vengut per dir-los que contra el seu odi ens hi trobaran de cara amb el nostre amor i la nostra diversitat», ha explicat Barceló.

Durant l’acte, la portaveu de la CUP-Crida per Palma, Sara Barceló, ha presentat algunes de les propostes que estan incorporades en el programa LGTBI+ de la candidatura municipalista i rupturista. En aquest sentit, Barceló ha assenyalat que la CUP-Crida per Palma «impulsarà una regidoria de polítiques feministes i pels drets LGTBIQ+, una quota mínima de contractació pública per una inclusió laboral real del col·lectiu LGTBIQ+ i un protocol de prevenció d’agressions masclistes i LGBTI-fòbiques, entre d’altres mesures encaminades a avançar en la construcció d’una societat transversalment feminista i des de la perspectiva LGTBIQ+».

Aquesta besada col·lectiva s'ha dut a terme després que, aquest dijous al matí, la formació groga reivindiqués l'esbucament del monòlit de la Feixina en una acció dedicada a la memòria històrica, «plantejant així una diada de proposta antifeixista», en paraules de la mateixa Barceló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
Tiene el don de la ubicuidad.
Valoració:-3menosmas
Per bubota, fa 11 mesos
El mirón, es el de siempre. Sombrero, bastón y barbas blancas.
Es como Dios, está en todos los lugares a todas horas.
Valoració:1menosmas
Per Cup, fa 11 mesos
Vot massiu per a la Cup Crida per Palma día 28!
Afilia't a la Cup Palma!
Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa 11 mesos
Hay un mirón ahí atrás.
Valoració:0menosmas
Per xelor, fa 11 mesos
Mientras estos van de bobadidas, con probabilidad de contagio, servidor prepara las papeletas para el domingo.
De VOX, por supuesto.
Valoració:-4menosmas
Per Els ultres no son tan importants., fa 11 mesos
Me pareix meravellós que el col.lectiu LGTBI lluiti pels seus drets i tot el meu suport. També aquesta "besada col.lectiva" me pareix una bona manera de reivindicar. Però jo crec que prendre-se la molèstia De fer- ho devant la seu de VOX és donar a uns fatxes amargats per haver perdut el poder que tenien a la dictadura, una importància importància que no ténen.
I la millor manera de que no agafin força, és anant a botar el diumenge i votar en clau prigressista.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente