algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
14°

Arrelam: «Denunciam l’acció antidemocràtica del PP aprovant els pressuposts municipals de Selva a quatre dies de les eleccions»

Arrelam (MÉS per Mallorca i PSIB) ha denunciat «l’acció antidemocràtica» del Partit Popular que ha aprovat els pressuposts de 2023 de Selva a quatre dies de les eleccions. Els pressuposts es varen aprovar al ple extraordinari del dimecres 24 de maig. Des d’Arrelam critiquen que l’aprovació dels pressuposts «arriba amb quasi mig any de retard».

Des de la coalició asseguren que «tot i tenir majoria absoluta, el Partit Popular decideix dur a aprovació uns comptes sobre els quals no ha informat prèviament a cap grup de l’oposició».

A més, han afegit que «tenim una nova mostra de la manca de cultura democràtica del batle, Joan Rotger, que a aquestes alçades hauria d’estar preparant el seu relleu i no prenent accions que condicionaran l’acció del futur equip de govern».

Finalment, des d’Arrelam han conclòs que l’aprovació d’aquests pressuposts a quatre dies de les eleccions «fa pensar que o bé confia renovar el seu mandat, o bé, si el pas per les urnes no li és favorable, vol marcar l’agenda política de la futura batlessa en els seus primers mesos de mandat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per antifa (el ver), fa 11 mesos
Per a ells és normal ja que no tenen ni un àtom de responsabilitat. Sabem de les seves corrupcions en tots els àmbits, els robatoris planificats, mentides compulsives, falsificacions sistemàtiques, discriminacions normatives, odi visceral a la diferència, etc. Que aprovin uns pressupostos que no gestionaran, davant de tot el que s'ha dit tan sols és pecata minuta. Arruix !
Salut i independència !
Valoració:2menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
És legal? Sí. Pues a callar.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente