algo de nubes
  • Màx: 20.05°
  • Mín: 12.82°
20°

La CUP-Crida per Palma fa el seu acte central de campanya i es reivindica com a «l'alternativa anticapitalista»

L'acte central de la CUP-Crida per Palma celebrat aquest dissabte ha posat en relleu, en paraules de Maria Gelabert, «la necessitat de bastir una alternativa popular a la política de maquillatge del pacte de progrés», sobretot, com ha comentat Guillem Agulló, «reivindicant la llibertat dels pobles i els drets dels treballadors». A les candidates municipals Maria Gelabert, Sara Barceló i Jerònia Bonnín les han acompanyades Guillem Agulló, Albert Botran i David Fernández.

Els parlaments, que han començat girant la mirada al passat, han bastit una «lectura crítica de l'actualitat social i política» i han posat sobre la taula «les propostes de treball de la candidatura».

Entre projeccions de vídeo i aplaudiments emotius del públic, Albert Botran, diputat de la CUP al Congrés espanyol, ha reivindicat la voluntat de «tornar la política a la seva vertadera essència, que és el poder en mans del poble».

Davant de la proposta, la segona candidata a l'Ajuntament de Palma, Sara Barceló, ha apel·lat a l'orgull de Ciutat i a la necessitat de revertir «la turistificació i les polítiques neoliberals que li han robat l'ànima».

No hi han faltat les cites a grans escriptors, com és el cas de Montserrat Roig, que ha estat present en els parlaments a través de les paraules de David Fernández, quan ha parlat de la gent que es compromet en els moments difícils i del paper de la democràcia que «no comença al parlament, sinó que hi acaba».

Jerònia Bonnín, alcaldable a l'Ajuntament de Palma per la CUP-Crida per Palma ha reafirmat aquesta idea i, parafrasejant el vídeo de campanya, ha deixat clar que «lluitarem des de les institucions el que sempre hem lluitat als carrers i seguirem lluitant als carrers allò que no ens deixin guanyar a les institucions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cupaire, fa 11 mesos
Vot massiu per a la Cup Crida per Palma día 28!
Valoració:0menosmas
Per Antidemagogus, fa 11 mesos
Si votar la CUP, no vos decebran. Són els únics que no s'arronsen. No tenen por de res ni de ningú.
Valoració:4menosmas
Per Més Moderats, fa 11 mesos
Els comentaristes que insulten de frikis els de la CUP Palma s'escarrufen quan senten parlar d'independència i anticapitalisme. Segurament són partidaris dels partits del pacte de progres, els de la moderació i el sentit comú. Segurament és per això que els senyors capitalistes, partidaris de l'Espanya eterna, els han donat permís per administrar les institucions com si fossin una gestoria.
Valoració:4menosmas
Per Gràcies, fa 11 mesos
@Un d'Inca,
Gràcies per l'avís. Ho sabem. Són un submarino de VOX i el PP per tal de malbaratar un pacte d'esquerres.
Valoració:1menosmas
Per Un d'Inca, fa 11 mesos
Possibilitats de treure regidor? Cap ni una.
Possibilitats de malbaratar un nou pacte a Cort? Moltíssimes

Pensau-vos-ho bé, llonguets!
Valoració:3menosmas
Per Joan puigros, fa 11 mesos
137 vots
Valoració:-1menosmas
Per exlector, fa 11 mesos
Mirau, a partir d'ara dbalears.cat tendrà un lector menys.
Pas de llegir un web que embulla l'electorat fent propaganda d'aquests friquis.
I si me voleu censurar el comentari, ja no ve d'aquí.
A reveure!
Valoració:-4menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Visto lo visto, y aunque pueda sorprender a alguien, me estoy planteando seriamente votar a Vox, por simple higiene moral.
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente