algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Podem Alcúdia reclama accés a la informació municipal: «No compleixen amb el mandat legal de transparència»

El grup municipal Podem Alcúdia sol·licita «transparència» i accés a la informació per a tots els representants dels diferents grups polítics mitjançant una moció en el darrer ple d'aquesta legislatura, que possiblement se celebri el 4 de maig.

En aquesta proposta, el partit sol·licita a l'Ajuntament que faciliti als membres de la corporació municipal l'accés telemàtic, la informació continguda als llibres de registre, o en suport informàtic, així com als llibres d'actes i de resolucions de la batlia, al registre comptable de factures definit per la Llei 25/2013, de 27 de desembre, d'impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures al sector públic. Cerquen així donar compliment a l'article 72.2 de la llei de transparència i participació de les Illes Balears de 17 de juliol de 2017.

Podem Alcúdia denuncia que, després de gairebé 6 anys de vigència de la llei, l'Ajuntament encara no ha donat compliment a la norma, «dificultant així el dret fonamental a la participació política que dificulta el control i la fiscalització de l'acció de govern municipal pels grups de l'oposició».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.