algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

El Consell, Cort i el Govern signen un protocol per la rehabilitació de dos immobles de l'Obra Cultural Balear

El Consell de Mallorca, a través del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, l'Ajuntament de Palma, el Govern i l'Obra Cultural Balear han signat aquest dimarts un protocol general d'actuacions, amb una vigència de 4 anys, per dur a terme les obres de rehabilitació de dos immobles propietat de l'OCB.

Ambdós espais necessiten tasques de rehabilitació per donar un millor servei a la ciutadania i a altres entitats germanes del teixit cultural de les Balears. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha afirmat que «l'Obra Cultural és una entitat amb una trajectòria inqüestionable a favor de la llengua i la cultura d'aquest país. És per això que les institucions d'autogovern tenen el deure de col·laborar-hi, per poder seguir endavant la seva tasca amb unes infraestructures adequades».

S'ha creat també una Comissió de Seguiment composta per dos representants de cada administració i de l'OCB, designats pel conseller, batle o junta respectiva, que es reunirà semestralment «per posar en comú les inquietuds i incidències que vagin sorgint, així com per cercar-ne l'impuls».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bonda, fa dervers d'un any
Ara ja sabem per quin motiu l'actual junta de l'OCB fa tanta bonda.
Valoració:3menosmas
Per Emigrante, fa dervers d'un any
Que suerte ! ! ! !
Dinero de los impuestos de todos nosotros, para que la OCB continúe trabajando a favor de la llengua i la cultura d'aquest país.
Valoració:-4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Jajajajajaja.....
Corred, corred, que para junio es tarde.
Por los pelos, eh?.

Valoració:-4menosmas
Per Barruts, fa dervers d'un any
ARA????!!!!!
DESPRÉS DE VUIT ANYS D'OFEGAR L'OCB I TOTA LA SOCIETAT CIVIL.
VAJA UNS BARRUTS!!!!!!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente