cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
16°

Les Kellys conviden Valtònyc a una exposició sobre la lluita pels seus drets i l'eurodiputada del PSIB Alícia Homs exigeix que l'expulsin

Nova demostració d'odi de la diputada del PSIB-PSOE, la palmesana, Alícia Homs Ginel. En aquest cas la víctima ha estat l'exiliat mallorquí Josep Miquel Arenas, conegut en la seva vessant artística com a Valtònyc.

Aquest dimarts es feia a una sala del Parlament europeu la inauguració de l'exposició de l'artista Laura Marte, 'Invisible though exposed' (Invisible encara que exposat), dedicada a fer visible «la lluita pels drets laborals de les treballadores de la neteja dels hotels a les Illes Balears». L'exposició esta organitzada pel grup parlamentari Socialistes i Demòcrates.

Les representants de les Kellys (nom que rep el grup organitzat de defensa dels drets de les treballadores de la neteja dels hotels) desplaçades fins a Brussel·les, varen convidar a l'acte d'inauguració a Josep Miquel Arenas.

Arenas ha anat a l'exposició i ha pogut conversar amb l'autora de la mostra, però Alícia Homs ha amenaçat que si no se'l feia fora no es faria l'acte d'inauguració.

De fet, Alícia Homs ja havia intentat vetar l'entrada a Arenas i havia retirat la seva acreditació, però Valtònyc ha pogut entrar gràcies a la invitació d'un altre eurodiputat: Carles Puigdemont.

Davant aquesta actitud intolerant, Arenas ha optat per partir, no sense abans haver conversat amb les Kellys i amb l'artista responsable de l'exposició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Almogàver, fa dervers d'un any
Digne representant, aquesta Homs, de la "xusma" renegada i repressora, fidel a l'Escanya rància i vividora que cerca oprimir als que no pensen com ells!!!.
Valoració:13menosmas
Per Veritat, fa dervers d'un any
“Sand of the beach” esta tia
Valoració:0menosmas
Per Poruga a més no poder, fa dervers d'un any
Això és por...
Tremola de pensar que en Valtonic li pot passar lamar per la cara!
Valoració:7menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Dudo mucho, muchísimo, que las "kellys" hayan invitado a Conehead.

Valoració:-7menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Y qué hacen esas “kellys” invitando a un delincuente prófugo de la justicia? 🤷🏻‍♂️
Valoració:-13menosmas
Per Pere Joan Tous, fa dervers d'un any
El PSOE de sempre: més aprop del fascisme de VOX que de la democracia quan és trata de l Espanaya Sagrada.
Valoració:17menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any
Alícia Homs ja fa temps que va perdre el cap i la vergonya.
Valoració:20menosmas
Per No pot ser, fa dervers d'un any
Vergonya de que aquesta Homs sigui mallorquina!!
Valoració:19menosmas
Per PObleret, fa dervers d'un any
Alicia Homs repressora : hereva de la Inquisició espanyola disfressada de bubota democràtica socialista. Ella recolza d'aquesta manera que Espanya empresoni per escriure cançons. Una "pSOEZialista" de manual.-
Valoració:27menosmas
Per ARRUIX!, fa dervers d'un any
A veure: No eren les Kelys que havien convidat a Valtònyc? Doncs aquesta eurodiputada no tenia cap dret a dir que expulsassin a un altre convidat.
El PSOE té cada element, que estaria millor al PP o s VOX.
Valoració:45menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente