algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Podem demana explicacions al Ministeri de Defensa per negar la cessió de La Mola per a homenatjar el Noi del Sucre

211069

La formació política Podem Menorca considera «inadmissible» la negativa del Ministeri de Defensa espanyol a cedir l'ús de la fortalesa de La Mola per a celebrar un acte d'homenatge a Salvador Seguí Rubinat, més conegut com el Noi del Sucre, assassinat a mans del Sindicato Libre.

«La petició del sindicat CGT és totalment lícita i encaixa perfectament en els requisits que estipula els Estatuts del Consorci per poder cedir la instal·lació militar. Veiem amb preocupació com, un cop més, l'estament militar s'oposa a l'organització d'actes que commemoren o reivindiquen els crims patits per un determinat sector de la societat. Tampoc entenem el paper d'alts càrrecs militars a Menorca si no tenen capacitat per decidir una simple cessió d'ús», han explicat.

El sindicat CGT ha dut a terme totes les passes sol·licitades i la resposta del Ministeri de Defensa és una «autèntica contradicció», per a Podem Menorca, ja que a la mateixa pàgina web del Consorci hi ha una entrada específica dedicada a l'empresonament del Noi del Sucre a La Mola.

«La figura de Salvador Seguí és un referent del moviment llibertari a Menorca i, per tant, una figura històrica destacable a l'illa per l'onada de solidaritat que va despertar entre el moviment obrer menorquí durant el seu empresonament a La Mola», han volgut destacar des de Podem.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per al Carlos, fa dervers d'un any
Certament et deus haver fet uns bons farts d´homenatjar al Caudillo, Carrero, Milans, i tota una púrria semblant. Per a tu aquests devien ser uns angelets !, però amb banyes i coa !
Valoració:1menosmas
Per Fan empegueir, fa dervers d'un any
Aquests de Podemos fan empegueir. Resulta que a Sanchez li aproven els Presupuestos Generales més militaristes de la història i després es queixen de les resolucions del ministeri de defensa. No és estrany que la gent consideri que la professió dels polítics és la que està més desprestigiada.
Valoració:4menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
¡Piden explicaciones! ¡Ellos! Claro, como no, es uno de sus héroes y referentes, como Stalin, Lenin, Mao, Pol Pot, Kim Il Sung, Che Guevara y otros de su cuerda, los peores criminales y genocidas de la humanidad. Por cierto, ¿dónde están los restos de Andrés Nin?
Valoració:-7menosmas
Per És insuportable, fa dervers d'un any
Aquest exèrcit espanyol segueix contaminat pel franquisme, encara que gairebé facin vuitanta set anys que se va produir el cop d'estat i més de quaranta cinc, de que se va restaurar la democràcia.
A veure si tot aquest cas se fa viral i així, tothom s'en adona del que passa a les altes instàncies de les Forces Armades.
Valoració:5menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Teniendo en cuenta que un grupo de republicanos, progresistas y libertarios, juntaron a 140 militares, prisioneros y desarmados, en el patio del castillo y los cosieron a balazos una bonita madrugada de agosto del 36, poco me parece rechazar el homenaje a un pistolero anarcosindicalista. Por dulcecito que fuera.
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente