algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
18°

Els sindicats de la Mesa Sectorial d'Educació congelen les mobilitzacions previstes per poder continuar negociant l'Acord Marc

Aquest dijous s'ha celebrat la segona reunió entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i els sindicats de la Mesa Sectorial per debatre sobre l'Acord Marc. Una vegada finalitzada la trobada, el conseller Martí March ha anunciat que la Conselleria farà arribar als sindicats un nou document «que comptarà amb les propostes concretes dels sindicats que es puguin assumir per part del Govern amb una perspectiva realista».

March ha explicat que des de la Conselleria tenen clar «que aquest és un acord necessari a nivell sociolaboral i de millora de l'educació en general i en això estam d'acord. Però això ho hem d'encaixar a nivell pressupostari i ha de ser viable. Les coses s'han de fer de manera sostenible econòmicament, financerament i jurídicament. Ara treballarem un document que traslladarem a Hisenda», ha assegurat el conseller.

Tots els sindicats de la Mesa Sectorial presentaran propostes concretes sobre els diferents punts del document proposat per la Conselleria i s'ha acordat convocar una nova reunió de la Mesa Sectorial el dilluns 20 de febrer.

El conseller March, davant l'anunci dels sindicats de «congelar les mobilitzacions previstes», ha afirmat que «era una condició imprescindible, o es congelaven les protestes o no podíem continuar negociant».

Per acabar, March ha explicat que, si s'aconsegueix signar l'acord, les Balears serien «la primera comunitat de l'Estat en la que s'implantaria la carrera professional d'educació». Abans, però, caldrà acostar posicions amb els docents en temes com la reducció horària i les ràtios.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Inca, fa dervers d'un any
Venuts!
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente