algo de nubes
  • Màx: 19.01°
  • Mín: 9.02°
17°

Melià: «És més difícil accedir a un habitatge a Palma i a les Illes Balears després de vuit anys de govern d’esquerres»

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears, Josep Melià, ha valorat la sentència del Tribunal Suprem sobre la prohibició del lloguer turístic a Palma. Per a Melià és «trist i decebedor veure els responsables de l’Ajuntament de Palma dir que s’ha imposat el dret a l’habitatge, quan l’accés mai havia estat tan malament a la ciutat».

Tot i la sentència coneguda aquest dimecres, El Pi ha volgut remarcar que el lloguer turístic «fa cinc anys que està prohibit a Palma». «L’esquerra ha criminalitzat el lloguer turístic i s’ha demostrat que l’únic que ha provocat aquesta prohibició és que els preus siguin més cars que mai i que sigui més difícil accedir a un habitatge a Palma», ha declarat el portaveu.

Amb tot, Melià ha finalitzat la seva intervenció assenyalant que «l’equip de govern de Cort, igual que el govern Armengol, fa vuit anys que governen i l'accés a l'habitatge no ha millorat sinó tot el contrari». «És més difícil accedir a un habitatge a Palma i a les Illes Balears després de vuit anys de govern d’esquerres. L'esquerra està instal·lada en el prohibicionisme com si fos la solució de tot».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xaume, fa dervers d'un any
Aquest del Pi ha tornat fer PiPi fora des test.......
Valoració:0menosmas
Per No és rar que els altres no els vulguin, fa dervers d'un any
Ara resulta que el Pacte té la culpa de la.puja en de preus de l'habitatge.
Per aquest home, segurament el Pacte també en té la culpa, del terratrèmol de Turquia i Siria.
Valoració:4menosmas
Per Urbanitzem Es Trenc, fa dervers d'un any
Falta sòl per fer més cases! I aprop de la mar millor! Amb bones vistes!! Urbanitzem Es Trenc Ja!, Facem pisos a a Es Carbó Ja! Facem habitatges per a la gent treballadora a damunt es Caló des Moro i Mondragó. Urbanitzem els camps de cereals i roselles! Urbanitzem ben a damunt el puig de Randa! Facem pisos a LLuc i encimentem tot Escorca! A la serra de Tramuntana hi ha moltes terres encara per construir. Els preus dels habitatges són molt cars! Necessitam més oferta de cases! Facem cases a Costitx. Gratacels a Sineu! Volem més cases ja!
Valoració:2menosmas
Per Felanitxer, fa dervers d'un any
Sr. Melià, és molt fàcil dir que "l’únic que ha provocat aquesta prohibició és que els preus siguin més cars que mai", sense explicar de quina manera pot haver passat això.

Ho pot explicar, per favor?

I no torni a dir, per favor, que els preus són més cars que mai, això és cert i ja ho sabem. El que ha d'explicar és per què vostè diu que han pujat per mor de la prohibició del lloguer turístic, i no per altres motius.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente