algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Neus Truyol: «El PP de Palma és un apèndix de Núñez Feijóo. Estan teledirigits des de Madrid»

La cap de llista de MÉS per Palma a les properes eleccions municipals i actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Palma, Neus Truyol, ha assegurat que el Partit Popular de Palma és «un apèndix de Núñez Feijóo» i que «estan teledirigits des de Madrid», en relació a la presentació aquest passat diumenge del candidat del PP a la batlia de Palma feta a Madrid.

«El Partit Popular de Palma està hipotecat als interessos de Madrid i és esclau del Partit Popular estatal, mentre que a MÉS per Palma només ens devem a les necessitats de les palmesanes i els palmesans», ha assegurat Truyol. «Madrid no pot fixar l’agenda de Palma, necessitam eines, competències i solucions a les realitats, interessos i necessitats de la nostra ciutat, no els d’altres territoris», ha continuat la cap de llista ecosobiranista.

En aquest sentit, Truyol ha assegurat que és «necessària i urgent» una llei estatal de l’habitatge que permeti regular els preus del lloguer o encarar la problemàtica amb els fons voltors, així com limitar la compra d’habitatges per a persones no residents. «Palma pateix una situació d’emergència habitacional molt més greu que la que s’experimenta a altres llocs de l’Estat», ha recordat l’actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat.

A més, a la problemàtica amb l’habitatge i la necessitat de comptar amb eines pròpies, Truyol hi ha sumat l’ampliació de l’aeroport, i les competències per a poder decidir sobre les portes d’entrada i sortida de casa nostra.

Finalment, la cap de llista de MÉS per Palma ha afegit la necessitat de comptar amb un finançament just per als ajuntaments perquè Cort pugui millorar els serveis públics com ara el transport públic, la neteja o els serveis socials, «que Madrid sempre ens ha negat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa dervers d'un any
Més es ERC. Sense cap dubte. Més catalanistas que ells.
Valoració:-5menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
De moment i de entre totes les formacions polítiques presents a les institucions de Mallorca, la més plural i la que disposa de més sobirania, amb molta diferència, es MÉS.
Valoració:6menosmas
Per de que parles, fa dervers d'un any
I tu no amolles un pet, sense es parmis de ERC. ¿De parles, bona al.lota?
Valoració:-13menosmas
Per toni, fa dervers d'un any
I Mes está teledirigit des de Catalunya
Valoració:-12menosmas
Per Carica Tures, fa dervers d'un any
Aqui hi ha en Nuñez Feijoo i na Diaz Ayuso en brut.
Valoració:-6menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Com al pati de l'escola: tu ets tonto / i tu més . Tu no saps perdre/ i tu tampoc...ja ja ja ja ja jaa
Valoració:2menosmas
Per I el PSOE?, fa dervers d'un any
I el PSOE, el partit que comanda a Cort, no? Podríem dir que depenen tant o més de Madrid que el PP.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente