algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

MÉS per Mallorca aposta per un «salari mínim illenc» i que les persones jurídiques no puguin ser titulars d'habitatges

El coordinador de MÉS per Mallorca i candidat a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, ha presentat aquest divendres les propostes en matèria d'habitatge incloses dins el programa electoral per a la legislatura 2023-2027. Apesteguia ha anunciat que la formació ecosobiranista aposta perquè les persones jurídiques, així com les societats, no puguin ser titulars d'habitatges. En aquest sentit, ha apuntat que els habitatges «han de ser per a viure-hi i no per a especular, que és el principal objectiu dels fons voltor quan adquireixen una propietat».

«Condicionarem els futurs pactes a les Illes Balears perquè hi hagi un compromís de les institucions estatals de dur a terme les modificacions que siguin necessàries per tal que els habitatges siguin propietat de persones reals; de les persones que hi tenguin la voluntat de viure-hi», ha apuntat Apesteguia.

El líder de MÉS per Mallorca també ha anunciat que la seva formació prohibirà la venda dels nous Habitatges de Protecció Oficial, ja que, segons ha assegurat, «la seva finalitat és un servei i no un bé per a especular o lucrar-se».

Apesteguia ha finalitzat manifestant que MÉS per Mallorca exigirà a l'Estat l'establiment d'un salari mínim illenc que permeti completar les diferències entre el cost de vida de les Balears i altres indrets de l'Estat. En aquest sentit, ha dit que treballaran també per l'establiment d'un sou mínim interprofessional (SMI) superior al 60% del sou mitjà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Barruts, fa dervers d'un any
Son tan barruts, que venen aqui a.fer campanya per a l'abstenció de tota l'esquerra, a dejectar a MÉS i als altres partits del Govern del Pacte. I ja només els falta, dir- nos que votem al PP o a VOX perque son molt bons gestors dels doblers públics i també, molt democràtics en questió de drets.
I si tenim un nivell cultural baix o alt és un fet que no és de la seva incumbència, perque sfortunadament, el vot d'un que només té estudis primaris val el mateix que el d'un doctor o d'un enginyer i quan s'obren les urnes, les paperetes no posen com son els que.les han depositat.
Però el que encara és més ridícul, es que se digui que uns comentaris son buids de contingut, quan els seus no sporten red i només serveixen per tractar de ridiculitzar- nos i per fer- nos de menys als altres, així com per tractar d'acomplexat- nos i fer que no ens expressem ni piulem per aquí.
Però aquest pic s'han superat a ells mateixos, aquests BARRUTS.

Valoració:1menosmas
Per Quin nivell!, fa dervers d'un any
És evident que hi ha fanàtics que sempre votaran això que ells denominen les esquerres que en realitat ja no són més que partits de centre i que les votaran maldament els seus partits s'hagin carregat la política lingüística, hagin construït l'autopista de campos, hagin privatitzat serveis públics i no plantegin cap alternativa al PSOE, partit que critiquen però que serveixen, talment els qui no tenen altra aspiració més que la de ser gregaris.
Valoració:1menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Es evident que hi ha gent opinadora al dB, dedicada a fer mal a totes les opcions electorals d'esquerres que no proposen mai cap alternativa, ni idea política, més que l'abstenció o el vot a les dretes per castigar els partits d'esquerres.
Valoració:2menosmas
Per Quin nivell!, fa dervers d'un any
Aquest que signa "Tanmateix votarem" encara provoca que faci manco ganes votar Més. Quina anàlisi política més pobra! El nivell de gent immadura que votarà de manera fanàtica, igual que aquests que voten PP o PSOE, facin el que facin el PP i el PSOE.
Valoració:2menosmas
Per Tanmateix votarem. I no votarem a cap dreta, fa dervers d'un any
No m'estranyaria, que hi hagués fatxes que se fessin passar per gent nostra que està decensisada, per així enviar el missatge subliminal de que no anem a votar. Perque per fer mal a les esquerres i encara més a les esquerres nacionalistes i sobiranistes, hi ha gent d'extrema i d'ultra dreta, que és capaç d' interpretar qualsevol paper, per lleig que sigui.
I si no votam a MÉS, a qui hem de votar? Perque Podem tampoc agrada, el PSOE encara menys i del Pi ni parlar- ne. Llavors només queden el PP, VOX i un reste de partit que son uns altres venuts al capitalisme selvatge, que son enemics declarats del nostre poble i de la nostra cultura i que tampoc votariem mai. Ni amenaçats de mort, la majoria de noltros votaria a aquesta altra gent..
Valoració:3menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Mai MES!
Sou uns soviètics descafeïnats.
No heu fotut ni brot en 8 anys.
Heu tudat la il·lusió de la vostra gent.
No us torn a votar en ma vida.
Adéu!
Valoració:-6menosmas
Per Pere Sintes, fa dervers d'un any
Fa vuit anys que co-governen i encara tenen la barra de posar condicions. La política de l’habitatge també ha estat responsabilitat de Més. Comèdia electoral
Valoració:-3menosmas
Per Molt bé, fa dervers d'un any
Me pareix una bona mesura, que les persones jurídiques no puguin ser titulars d'habitatges. Perque s'evitaria l'especulació i també el frau fiscal.
Valoració:7menosmas
Per Tren a tope, fa dervers d'un any
Aquesta batlessa d'Esporles ja ha pujat al tren de les portes giratòries.
Valoració:-1menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any
Siempre igual, no son capaces de avanzar ni una coma. Lo llevan en su ADN y no hay nada que hacer. Solo huir de ellos. Vigilar, verificar, comprobar, contrastar, dominar, dirigir, mandar. En definitiva: tocar los higadillos a los demás y meterse en sus vidas.
Preocúpense de Vds. y no molesten.
Te votará Txapote. T
Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente