algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El Pi demana la gestió dels ports de Maó, Eivissa, la Savina i Alcúdia

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament, Josep Melià, ha demanat al Govern que compleixi amb la iniciativa aprovada el maig del 2021 que instava l’executiu a reclamar la gestió directa dels ports d’interès general de Maó, Eivissa, la Savina i Alcúdia al Govern espanyol.

En aquest mateix sentit, i per a demanar explicacions al Govern amb relació a aquest tema, la formació ha registrat una sol·licitud de compareixença del conseller de Medi Ambient.

A més, el portaveu s’ha reunit amb representants de la patronal d'instal·lacions nàutiques de les Balears per a «escoltar de primera mà les reclamacions i necessitats d'un sector industrial capdavanter a les Illes Balears». De fet, la iniciativa aprovada el maig del 2021 «també instava el Govern a elaborar en un termini màxim de cinc mesos els informes necessaris perquè aquestes instal·lacions adscrites a ports d’interès generals passin a ser gestionades pel Govern», ha recordat El Pi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Niquel, fa dervers d'un any
@Demanar i demanar. doncs miri no recirda qui va obtenir una bona noticia per la butxaca dels ciutadans juntament amb Coalició Canaria i no fa res, i qiue vostè segurament ara se'n beneficia? Revisi l'hemeroteca que no fa gaire i va esser noticia aqui i a la resta de la premsa.
Valoració:0menosmas
Per Demanar i demanar, fa dervers d'un any
Aquests del Pi si no van vius s'assemblaran als de Més que tot lo dia demanren debades.
Valoració:2menosmas
Per paparra, fa dervers d'un any
Accionista d'alcudiamar.
llest és tio, vividor de la política.
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
El Ports de Palma, Sóller, Ciutadella, Cala Ratjada, etc.. no son d'interès general ?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente