algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

MÉS per Palma organitza una xerrada sobre vot estranger a les eleccions municipals de 2023

MÉS per Palma organitza una xerrada informativa amb l’objectiu de resoldre dubtes i facilitar les passes a seguir perquè les persones d’algun país de la Unió Europea, Bolívia, Cap Verd, Colòmbia, Corea del Sud, Equador, Islàndia, Noruega, Nova Zelanda, Paraguai, Perú, Regne Unit, Trinitat i Tobago o Xile residents a Palma puguin exercit el seu dret a vot a les properes eleccions municipals de 2023. L’acte se celebrarà a les 19 hores del proper 9 de gener a l’Espai Suscultura de Palma.

«Votar és un dret», defensa la cap de llista de la formació ecosobiranista a les eleccions municipals de Palma, Neus Truyol. «A MÉS ens agradaria que totes les persones residents a Palma poguessin votar i decidir el seu govern, però l’Estat espanyol només té conveni amb la UE i amb tretze països i estableix una sèrie de requisits per exercir el seu dret a vot», explica Truyol.

Entre els requisits per a poder votar a les eleccions municipals de 2023 es troba tenir un mínim d’anys de residència legal i s’han de realitzar alguns tràmits abans del 15 de gener per a poder exercir el dret. «Per això, per tal de resoldre dubtes i facilitar les passes a seguir, hem organitzat aquesta xerrada», assegura Truyol.

Així mateix, MÉS ha posat a disposició aquest enllaç per a accedir a informació sobre el dret a vot. I el correu ciutadania@mespermallorca.cat per a sol·licitar informació o resoldre dubtes.

La xerrada del 9 de gener comptarà amb la presència de la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, la directora general de Serveis Socials del Govern, Teresa Vallespir, i els candidats a Palma, Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No, fa dervers d'un any
No, els polítics són els primers que giren la llengua, sobretot quan ni hi ha càmeres de tv, i de vegades tampoc, per a no enfadar els castellanistes de dretes i d'eaquerres.
Valoració:2menosmas
Per Pere, fa dervers d'un any
Però aquests no eren els de Mallorca per als mallorquins? Què passa, que per tal de rascar vots, ara sí que els interessen els no aborígens? Per llogar cadiretes...
Valoració:0menosmas
Per poligonera, fa dervers d'un any
Les hablarán en catalán?
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente