algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La sentència del Tribunal Suprem sobre el confinament d'estudiants posa en evidència les manipulacions i mentides de Vox

«Un menor que arriba en pastera a Mallorca té més garanties legals que un menor espanyol que ve en un viatge organitzat amb una PCR negativa», va declarar el delegat del partit neofeixista Vox a les Balears, Jorge Campos.

Aquest divendres s'ha fet públic que el Tribunal Suprem (TS) ha ratificat la decisió del Govern de confinar els estudiants contagiats de Covid durant els viatges d’estudis a Mallorca el 2021. La sentència de l’alt tribunal espanyol s’ha notificat aquest divendres a l’Advocacia de la Comunitat Autònoma.

El Suprem sentencia que «mantenir el confinament dels que varen donar negatiu a la PCR, en espera de la seva confirmació, era una mesurada ajustada al principi de proporcionalitat si, a més, la relacionam amb la peculiaritat de la crisi de la Covid-19, l’experiència dels retornats dels viatges de final de curs i la situació concreta dels afectats».

És per això que el Suprem desestima el recurs de cassació interposat pel Ministeri Fiscal i assenyala que «no es discuteix en les actuacions que entre els que ja havien tornat després de finalitzar la seva estada a Mallorca estaven aflorant nombrosos positius», a més, «hi havia base racional per presumir que els que encara romanien a l’illa poguessin resultar contagiats i transmetre el seu contagi, dispersant el virus per altres territoris, cosa que era raonable pensar en vista de l’experiència dels recent retornats, pel tipus d’activitats desenvolupades i la manera de comportar-se dels afectats en aquests viatges de final de curs a Mallorca».

La sentència posa al descobert la campanya de manipulacions i mentides que va desplegar Vox i el seu entorn d'extremistes.

Cal recordar que, com ha passat en el recent cas de La Salle, Vox va utilitzar alguns dels pares dels joves confinats per llançar la primera pedra i, a continuació, va sortir el delegat del partit neofeixista a les Balears, Jorge Campos, a explicar la seva versió alternativa a la veritat dels fets: «Molts dels joves retinguts s'allotjaven en diferents hotels de Palma i havien arribat recentment amb una PCR negativa. Almenys a 33 d'ells se'ls va anar a cercar de matinada i se'ls va traslladar, sense permís dels seus pares, al 'hotel Covid'», va declarar aleshores.

Hi va haver insinuacions de racisme: «Molts dels contagis venen de setmanes enrere, de viatges de fi de curs, però també dels macrobotellons i dels concerts autoritzats pel Govern i on també participen joves residents a Mallorca. S'han descontrolat els casos per diverses raons, però Armengol ha trobat en els estudiants que venen de fora el boc expiatori».
I greus acusacions infundades: «Ens trobam davant un cas gravíssim de retenció il·legal de menors. Un menor que arriba en pastera a Mallorca té més garanties legals que un menor espanyol que ve en un viatge organitzat amb una PCR negativa» es va atrevir a afirmar Jorge Campos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Eeeeeggpaña, fa dervers d'un any
En Korke Kampos i en TutanRamón són dos maleïts personatges que hauria de poder ser desterrats de per vida de les Illes Balears.
Valoració:9menosmas
Per Canamunt, fa dervers d'un any
Aquestes son les polítiques del feixisme d'extrema dreta. Desplegar tot tipus de mentides, si pot ser contra els seus enemics (inmigrants, no castellans, no binaris, rotjos, etc.), a veure si els donen la raó algun cop, cosa que afortunadament no ha passat en aquest cas.
El foraster que representa aquest partit hereu de la dictadura a ses nostres illes, es un vago que mai ha fet feina i només li preocupa fer-se les metxes del pel i perpetuarse com a polític i xupar de les àrques públiques.
Valoració:25menosmas
Per No li tenc cap enveja, fa dervers d'un any
Com a misser, un mindundi. Com a ciutadà, una disrupció de la força. El costat fosc. Tanmateix, prest o tard la vida li passarà factura, i contra aquesta Llei no hi té res a fer.
Valoració:21menosmas
Per Si bebes no conduscas, fa dervers d'un any
"Recomiendo a padres y tutores la interposición immediata de denuncia contra el Govern Balear".
Quants nous positius ha provocat la recomanació?
Valoració:9menosmas
Per Cera del Corpus, fa dervers d'un any
Aquesta persona és un problema greu per a la nostra societat, perque no s'ha aturat mai de fer mal a la pobra gent sobre la que ell posa l'ull, si a ell li cau malament.
I el que és incomprensible, és que a ell mai li passi res i que moltes sutiritats li fan cas a ell o si reconèixen la falta o el delicte, que els càstics que li cauen siguin extremadament lleus, contrastant amb les penes que s'han de menjar els que han estat condemnats per culpa sevaper qualsevol cosa banal a la que se li ha donat la vomta. I el pitjor , és que està sembrant el terror a la nostra terra, ja que tothom sap que pot anar a la presó per un acudit que va contar, per una canço que va cantar, o per qualsevol doi que va dir o fer quan era un adolescent o en el present. Però wue en canvi, ell pot denunciar en fals per terrorisme i destrossar la carera política de persones honrades i brillants, ficar a la presó a un raper per una cançó estúpida, pitar a l'himne de Mallorca i provocar tumults sense que a ell li passi res o molt poc, és perque hi ha qualque cosa a Mallorca que no funciona com cal.
Valoració:32menosmas
Per Jo, fa dervers d'un any
És que aquest Campos si arriba a ser mes burro, no neix, perquè no troba el forat...hahahaha
Valoració:22menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente