algo de nubes
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 11.03°
12°

Les patronals de la concertada es reuneixen amb Vox

Tres dies després de les amenaces de mort de l'extrema dreta contra una professora de català de La Salle de Palma, els sindicats USO i FSIE i les patronals CECE i FEIPIME (federades a la CAEB i la PIMEM respectivament) s'han reunit amb el grup de Vox al Parlament de les Illes Balears. Cal recordar que Sergio Campoy, el pare que ha provocat tot el rebombori de La Salle, és el cap de premsa de la CAEB.

La reunió havia estat convocada pel partit d'ultradreta. La patronal Escola Catòlica (que havia d'assistir a la reunió) finalment no hi ha anat. Escola Catòlica també és membre de la CAEB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Gràcies per l'article, el meu suport a la docent. És evident que és un moviment polític per part de l'extrema dreta i dreta que veu que s'apropen les eleccions municipals i autonòmiques i les enquestes no deuen esser del seu gust, el pacte manté opcions, i quina és la manera de la dreta d'aconseguir vots? doncs la de sempre, atiar l'odi cap al català. Amb quina facilitat molta gent assumeix i dedueix l'odi dels altres quan interessa o segons els seus interessos.

És molt fàcil i gratuit decidir com si fossim jutges segons els nostres gustos i interessos els sentiments dels altres agafant-se a qualsevol fet/acció/moviment etc sino que li diguin a messi que a ja està amenaçat per un boxejador mexicà per pressumptament haver trepitjat una camiseta de l'equip mexicà o al noi de Galicia que varen apallissar fins a matar-lo (probablement gent d'extrema dreta) només perque es pensava que gravava amb el mobil, quan feia un videotrucada.
Valoració:3menosmas
Per yellow, fa dervers d'un any
Sindicats grocs reunint-se amb feixistes ... i alguns ho tracten com a normal
Valoració:6menosmas
Per ??!!, fa dervers d'un any
Com es poden reunir amb un partit que només vol la nostra submissió al seu estat imperial espanyol i, per tant, nega l'existència de la nostra nació catalana?
Valoració:10menosmas
Per En Pere de sa butza, fa dervers d'un any
Les organitzacions es varen reunir amb Vox i amb tots els grups parlamentaris, tal i com es pot veure a les seves xarxes. L'objectiu de la reunió, pel que diuen a les seves xarxes no era altra que el pressupost de la comunitat autònoma. No veig cap problema, al revés.
Valoració:4menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
Entenc moltes coses, betzola, vox, NO ME POT AGRADAR GENS, sempre i quan sols ens vol fer MAL, per no entendre que la seva españa, és ridícula i esquifida. La que jo voldria, és que se culturalitzacin un poquet, estudiant la RIQUESA que són les autonomies que NO SÓN CASTELLA. Hi ha moltíssims ESPANYOLS que ja ho saben. Tenim un fotimer d'espanyols que viuen entre nosaltres, i se senten avergonyits de tanta incultura españolista. Les voten...? Qui les vota? Respiraré ben a fons per NO dir que els que jo conec, que diuen que les voten, no les vol a prop seu, NI SA MARETA que les va parir.
Valoració:10menosmas
Per Reneg, fa dervers d'un any
Betzolada, t’has autodefinit com a lo pitjor de la societat, lo més perillós, lo q mai x mai hauria d’haver existit…!
Valoració:8menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any
A betzola, VOX si que és odi. És nazisme en estat pur. Barco de rejilla per a aquests excrements humans i escòria feixista.
Valoració:9menosmas
Per betzola, fa dervers d'un any
Xisca.-
Vox te puede gustar o no. Pero si estos señores están ahí, es porque alguien los vota. Por lo tanto, te tendrás que aguantar.
Como yo me aguanto con comunistas, sociatas, messeros, podemitas, cipayos de diferente pelaje, separatistas, catalanistas, obras culturales, destiladores de odio etc. etc.
A ver si eres capaz de entenderlo.
Ahora les voy a dar mi voto.
Valoració:-20menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
En principi això està molt bé. Però falta saber.ne els resultats...Que diu vox? Que parteixen de Mallorca per no fer mes mal??
Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente