algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Neus Truyol serà la candidata de MÉS a l'Ajuntament de Palma

206829
Neus Truyol serà la candidata de MÉS-Estimam Palma a l'Ajuntament de Palma de cara a les eleccions municipals de 2023. | MES

MÉS-Estimam Palma ha presentat la seva llista electoral per les eleccions municipals del 2023 a l'Ajuntament de Palma, aprovada dimarts passat en assemblea per la formació. Segons afirma Neus Truyols, que figurarà com a candidata a la batlia de la capital illenca, la llista està conformada per «persones de diferents orígens, implicades en la millora de la nostra ciutat tant des de dins com des de fora de les institucions i que representa la pluralitat i diversitat de Palma». Ha afegit que es tracta d'una llista «oberta, diversa i plural, que algutina diferents sensibilitats de l'esquerra transformadora de la ciutat, on una de cada cinc persones seran independents, seguint així amb l'esperit de la plataforma Estimam Palma».

En paraules de Truyol, «aquesta llista és un equip per a fer front amb eficiència i il·lusió a tots els reptes que tenim per davant en aquesta ciutat». El primer repte per a MÉS és el canvi de model econòmic, «per a decréixer turísticament i potenciar altres sectors econòmics com la cultura, les energies renovables que millorin la vida de les persones i cuidi el medi ambient».

El segon repte és el de la justícia social, «especialment l'accés a l'habitatge però també els dels drets de les dones i els drets LGTBI+». El tercer repte és el de la lluita contra el canvi climàtic, «amb polítiques valentes per a protegir el territori i el medi ambient que posin en el centre la sostenibilitat» i el quart repte, el de reforçar els serveis públics i la participació social, «perquè és molt important poder comptar amb persones que estan implicades en les lluites des de les organitzacions socials i teixir aliances des de la col·laboració i el respecte mutu».

A més, MÉS per Palma donarà l'oportunitat al fet que persones que no són afiliades al partit però comparteixen els principis ideològics puguin sumar-s'hi i «formar part del projecte transformador que tenim en marxa a la nostra ciutat». De fet, el partit ha destacat que una de cada cinc persones seran independents, les quals s'aniran sumant a la llista de MÉS pròximament, seguint amb l'esperit de la plataforma EstimamPalma «com a espai aglutinador de l'esquerra transformadora de la ciutat».

El coordinador de MÉS per Palma, Miquel Àngel Contreras, ocuparà el número dos de la llista, seguit en el tercer lloc per Kika Coll Borràs, directora insular de Patrimoni en el Consell de Mallorca. El quart lloc serà ocupat per Miquel Àngel Barceló, actual coordinador del Districte Nord, el cinquè lloc serà per a Xisca Mir Socías, actual gerent del Sitibsa, dins de la Conselleria de Medi Ambient i el sisè lloc per al professor, David Pujol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per No faceu cas i aneu a votar., fa dervers d'un any
Hi havia un home que sempre presumia de no anar a votar, perque segons ell, era cosa de gent sense informació ni criteri i que el mai anava a votar
Però varen arribar unes eleccions, i el destí va decidir que el trobàssim al col.legi electoral i agafant una papereta de VOX.
A veure si aquests que ens presionen perque no votem a ningú, son com aquest altre individu de l'anècdota, que volia convéncer als que sabia que no votariem.als seus, de que no ens atracàssim pel col.legi electoral.
Valoració:2menosmas
Per Me, fa dervers d'un any
Como mucho, 8%, y lo sabéis…

Los pancatalanistas son completamente residuales en Palma.
Valoració:-4menosmas
Per Alternativa, fa dervers d'un any
A tot aquells que demanau una alternativa ja la teniu. CONTUNDETS PER PALMA.
Quelitas, Balutxo i l'escolanet Requilla.
Què més alternatiu i contundent que això?
Valoració:-3menosmas
Per Consciència de país, fa dervers d'un any
I tant que Truyol, tal com diu un dels comentaristes, és una nacionalista mediocre, encara que potser més mediocre que nacionalista sobiranista. El feixisme creix també per mor de la mediocritat dels seus adversaris.
Valoració:0menosmas
Per Siurell, fa dervers d'un any
Per a "Consciència de país": com pot comprovar, jo ja he assenyalat una opció, és vostè qui encara no ho ha fet, per la qual cosa intueixo que possiblement la resignació de la que parla l'afecti més a vostè que a jo. Salutacions.
Valoració:3menosmas
Per Millor un nacionalista mediocre que un feixista, fa dervers d'un any
@Consciència de país. Primer hem de tenir l'alternativa. Si no la tenim és ben segur que votarem a aquesta candidata, malgrat no ens agradi.
O és que hem de deixar que els feixistes se facin els amos de Palma, per haver escoltat als seus infiltrats recomanant no votar, perque només vota la gent curta?
Valoració:5menosmas
Per Consciència de país, fa dervers d'un any
I tant que aniran a votar resignats i sense ganes, basta llegir els comentaris. En tot cas és la gent resignada que diiu que anirà a votar sense ganes, la que hauria de provar de cercar una altetnativa. Millor això que la rendició perquè votar "el menys dolent" és rendició.
Valoració:-2menosmas
Per Siurell, fa dervers d'un any
Per a "Consciència de país": no es tracta d'anar a votar resignats i sense ganes, sinó d'aprofitar allò poc que tenim. Si vostè té alguna opció millor per oferir, sigui valent i faci-ho, perquè si no podrem pensar que no en té cap. Salutacions.
Valoració:1menosmas
Per Consciència de país, fa dervers d'un any
Un servidor de vostès té consciència de país i per això mateix no votaré la candidatura de Truyol. No sé si m'explic. Pel que veig, als comentaris hi ha gent que anirà a votar resignada, sense ganes. Quina tristor.
Valoració:4menosmas
Per Siurell, fa dervers d'un any
Podem donar-li tantes voltes com volguem, però la gent amb consciència de país, mentre no tinguem cap altra candidatura sobiranista més engrescadora i fiable a la que poder votar (El PI, sempre tan predisposat a entendre's amb la dreta ultraespanyolista, no ho és gens) haurem de donar suport a aquesta. Tota la resta és perdre el temps i la llavor. No en queda d'altra.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente