algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Els organitzadors de la manifestació a favor de l'espanyol publiquen un mapa dels territoris on es «discrimina l'espanyol»

204235

L'organització 'Hablamos Español' és l'entitat que va convocar la manifestació a favor de l'espanyol el passat diumenge a Barcelona, en la qual participaren només 2.800 persones segons la Guàrdia Urbana de la ciutat.

Per altra banda, aquesta associació ha fet públic un mapa en el qual apareixen els territoris que, segons expliquen, es «discrimina l'espanyol». A més, aquesta entitat assegura que «lluita en contra de l'adoctrinament nacionalista que posa en valor la llengua comú».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
El castellà conté elements del basc, com una fonètica molt senzilla. De fet, neix a La Rioja con el llatí vulgar dels bascs. BBVA és fruit de la unió d'un banc basc i un altre derivat de la banca pública espanyola. El País Basc, reconegut com a país, un detall important, té privilegis fiscals en compra amb la resta de l'Estat. Abascal és basc. En resum, els bascs estan utilitzant les tècniques grecollatines per mantenir la seva lluita i el full de ruta inclou l'extinció de totes les llengües llatines menys, per ara, el castellà, molt ben parlat i escrit a Euskal Herria (millor que a Madriz).
Valoració:3menosmas
Per lluis, fa dervers d'un any
Ells mateixos han pintat els Països Catalans, i després diuen que no existim :-D :-D :-D
Valoració:9menosmas
Per Un de's plà, fa dervers d'un any
Sa darrera notícia, la seu de la crema catalana se trasllada a Córdoba i se dirà " flan tostao con asúcar por tó lo arto ".
Valoració:10menosmas
Per Ferran, fa dervers d'un any
El mapa indica, precisament, el contrari. Zones on es parlen altres llengües diferents del castellà eclipsades per una diacriminació històrica encara ara.
Valoració:16menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
S'han deixat ses illes Canàries. Si no tens fet el curs de Cultura Canària, ni te pots presentar a les oposicions...
Valoració:10menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any
-Tenen ganes de "mareixar la perdiu", dons ja saben prou de que el castellà degut a la l´nfluència i a tota la pressió del "futimé" de mitjans audiovisuals que patím constantment s´apren encara que UN NO VULGUI, (com vaig dir recentment),... però élls dale que dale.
-¿Estaránt acompletxats pot ser ?.
Valoració:12menosmas
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
És increïble, els porcs diuen orelluts, els que estàn dia a dia provocant i menyspreant la nostra llengua ara se presentan com a víctimas, teniu un fetge que el vos trepitjau, i ho feis en tot el morro o grufa.
Salut i República Catalana, al final de 2.023 !sus!
Valoració:10menosmas
Per Creguts i manipuladors, fa dervers d'un any
Ja fallen en la primera premissa, ja que no és espanyol, és llengua castellana ! Què més voldrien que fos un veritable espanyol ! És la llengua de castella i els territoris que sempre li han set afectes ! I res més !
Els demés tenim la nostra pròpia llengua !
Valoració:11menosmas
Per Barco de "requilla" cap a "Castilla"., fa dervers d'un any
Ja sabem Castellà ( no se diu Espanyol) el sabem escriure i millor que els que son monolingues d'aquesta llengua, el parlam i continuament i fins i tot, dia si i dia també ens trobam a qualcú que no vol ni sentir parlar cap altra llengua, malgrat ningú se li dirigesqui a ell@. I no renunciarem a la llengua dels nostres majors que està amenaçada per mor la llengua castellana. I encara menys per imposició d'uns forasters feixistarros que han vingut a viure aquí sense demanar permís i sense fer cap falta.
Ja podeu començar a castigar-nos per no ser castellans, perque tanmateix no podem ni volem tornar-hi.
No estau empegallits, de ser tan incults i tan maleducats, mentiders i insensibles?
Valoració:24menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any
No discriminam al Castellà. Aquesta gent pancastellanista el que no vol entendre, és que aquests territoris que ells assenyalen com a enemics de la seva llengua materna, el que en realitat els passa és que son territoris que ténen una altra llengua materna diferent al Castellà i que no la volen perdre. I el que ells volen, és que només existesqui el seu Castellà per tot arreu.
Si tant els molesten el Català, l'Euskera o el Gallec, rl queb haurien fer seria partir cap a les Castelles, Extremadura, Andalusia, etc. i deixar de destrossar cultures i llengues i d'assejar a la bona gent que no fa cap mal.
Ja està bé de tan de fals victimisme, de covardia, de calúmniar i d'embullar la troca.
Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente