algo de nubes
  • Màx: 20.16°
  • Mín: 11.03°
12°

El PSIB traeix MÉS per Mallorca i Podem i pacta amb la dreta per donar dos milions al RCD Mallorca

Ha tornat a passar. El PSIB-PSOE ha tornat a trair els seus aliats de govern en les institucions (MÉS per Mallorca i Podem) i, com sempre que li ha interessat, no ha tengut cap problema per pactar amb les formacions de la dreta i l'extrema dreta i tirar endavant l'acord que havia cuinat a esquenes dels seus 'aliats' amb el RCD Mallorca per donar-li uns dos milions d'euros a canvi de que el club de futbol anomeni un estadi que no és seu (és del municipi de Palma) com a 'Visit Mallorca Estadi' en lloc del nom històric de Son Moix.

L'acord l'ha cuinat el conseller insular de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, ha assegurat que «és un bon acord per a Mallorca» i una oportunitat que permet aprofitar l'altaveu que implica tenir un equip en Primera Divisió que genera un «impacte diferencial» sobre altres destinacions turístiques.

Andreu Serra és un polític professional del PSIB, sense cap ideologia i encara menys escrúpols que ha exercit tot tipus de càrrecs polítics pels quals resulta evident que no està preparat.

La proposta, aprovada aquest dimecres pel Patronat de la Fundació Mallorca Turisme (FMT) i que es materialitzarà en un contracte de patrocini amb el club mallorquinista, s'emmarca en l'estratègia de «desestacionalització turística del Consell mitjançant la promoció del turisme esportiu», en aquest cas, vinculant la marca del destí Mallorca a l'estadi i al club RCD Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa dervers d'un any
Jugada mestra: el PSIB s´ha ficat 15.000 o 20.000 socis-aficionats del RCD Mallorca dins la butxaca... I si per arribar a això han de pactar amb els lladres (PP) i els corruptes (PI), doncs es fa i punt. Amb un lema ridícul: "Visita Mallorca" ha, ha, ha... Com si no hagués prou turistes a aquesta estibada illa... I pensar que aquesta guarda de polissons fa 3.5 anys varen prometre un canvi de model econòmic-turístic. No us votarà ni la vostra pròpia família.
Valoració:4menosmas
Per Costafreda, fa dervers d'un any
Alguns redactats poden dur a falses interpretacions. Cal editar amb la màxima claredat, fugint de situacions que puguin donar equívocs massa evidents.
Valoració:2menosmas
Per Corrector, fa dervers d'un any
OK.
Disculpes.
Valoració:2menosmas
Per llegit, fa dervers d'un any
El titular és correctissim.
El PSIB traeix MÉS i Podem
i (el PSIB) pacta amb la dreta per...
Valoració:15menosmas
Per Corrector, fa dervers d'un any
El titular sembla que hauria de dir: ´i Podem HI pacta´, i no ´Podem i pacta´. Correctors sí però també Revisors qualificats.
Valoració:-2menosmas
Per arruix, fa dervers d'un any
¿Un buen acuerdo para Mallorca? Este tal Serra confunde el culo con las témporas. Dirá lo que quiera, pero el nombrecito es una memez como la copa de un pino.
Elementos como este, son los que están encima por la gracia de algunos votantes despistados.
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Potser que la gent tant d’esquerres que no pactaria mai amb el PSOE, s’hauria de demanar perquè a Mallorca el 80% de la població vota del PSOE cap a la dreta i a les esquerres amb molta dificultat les vota menys de un 20% de la població. Si les esquerres no aconsegueixen millorar els seus raonaments deixant de tirar-se pedrades uns als altres i centrant els discursos en la defensa dels serveis públics, el benestar de les persones i el medi ambient, la veritat es que no fan gens de ganes d'anar a votar i un bon grapat de possibles votants tornaran passar d'anar a votar.
Valoració:8menosmas
Per No passeu pena, fa dervers d'un any
No passeu pena. La pròxima legislatura quan governi el PP i VOX, tots els que ara plorau i vos queixau estareu ben contents.
Valoració:-1menosmas
Per Anam bé..., fa dervers d'un any
Ibiza, The Mallorca Files, Aeropuerto de Palma de Mallorca, Visit Mallorca, etc.
Valoració:10menosmas
Per Està clar, fa dervers d'un any
El PSOE comanda, sap que Més i Podemos fan bonda. Potser els votants de Més i Podem s'haurien de demanar si no són aquests dos partits els que traiexen els seus votants pactant sempre a la baixa amb el PSOE, per exemple aprovant l'autopista de Campos.
Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente