muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Plataforma Antiautopista: «Si els partits que governen el Consell volen eliminar realment els 26 projectes, ho poden fer abans que acabi la legislatura»

La Plataforma Antiautopista ha celebrat que el nou Pla de Carreteres del Consell de Mallorca contempli la supressió de 26 variants i desdoblaments, encara que ha criticat que la paralització no s'apliqui a actuacions en curs.

L'associació ha fet, aquest dimarts, no obstant això, una crida a la «prevenció i la cautela» davant el fet que l'anunci es faci a menys d'un any per a les pròximes eleccions.

«Ja és costum dels pactes de progrés anunciar mesures de mobilitat sostenible al final de les legislatures que queden sense efecte, mentre durant els mandats es duen a terme sistemàticament obres de destrucció del territori», han advertit.

La plataforma ha demanat a PSIB, Unides Podem i MÉS per Mallorca que si realment volen eliminar els 26 projectes, ho poden fer immediatament i abans que acabi la legislatura.

L'associació s'ha referit a la «manca de credibilitat» de la institució insular i ha lamentat que continuï vigent la intenció de construir la nova variant d'Inca, «que arrasarà bona part del paisatge rural del terme».

La Plataforma Antiautopista ha expressat la seva preocupació per les «millores» anunciades pel conseller insular de Mobilitat, Iván Sevillano, consistents en «multiplicacions salvatges» d'amplàries de carreteres, de demolició de murs patrimonials i la «destrucció sistemàtica del paisatge».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Julianet, fa dervers d'un any
O sigui que ja ens podem oblidar de la millora de ses Salines a la Colònia...
Ho he entés bé?
Valoració:0menosmas
Per Pair, fa dervers d'un any
@t I a mi que m'importa si els altres hi van. Ja s'ho faran. Jo el que no consent és que els que he votat molts d'anys se'n riguin de mi. Ja és una qüestió de dignitat, de no acceptar la resignació de la derrota de les idees. Jo no som com molts dels votants del PP o del PSOE que com a xotets de corda i facin el que facin aquests partits, els continuen votant.
Valoració:4menosmas
Per t, fa dervers d'un any
@Pair...si tu no hi vas,segur que els altres hi anirán....
Valoració:-2menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
Però si en 7.5 anys no han tengut 🥚🥚 de finalitzar el tram l (centre comercial FAN) de la via connectora...
Ni unir 2 km entre Alcampo i polígon son Castelló, pel camí dels Reis...
Ni el CIR-14 amb col.legi M. Alberta, (in)competència del batle Gila 😁...
Ni un metro útil...
Ni un tramvia de l'estil de Praga o Viena...
Res han fet aquests estorbats.
Bye-bye pacte d'inútils!
Valoració:5menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
El Govern Balear amb la seva Conselleria d'Habitatge i Mobilitat, juntament amb els Consells de Menorca, Eivissa i Formentera, també tenen alguna culpa compartida. A les Illes no tenim alternativa ferroviària viable i eficient per a disminuir al transport per carretera i la gent que necessitem desplaçar-nos a diari ens indignem quan trobem les carreteres embossades de cotxes. Algú té la culpa d'això i no és sols el Consell de Mallorca, que certament en te molta.
Valoració:5menosmas
Per Pair, fa dervers d'un any
Per a mi ja poden anunciar les modificacions que vulgin perquè no hem paït, ni ho farem mai, les mantides que ens varen dir amb motiu del desastre de l'autopista de Campos. Apasteguia ens ho va fregar per la cara. No vaig anar a votar el 2019 i no hi aniré l'any que ve. Només els resignats consenten que els prenguin el pel repetidament.
Valoració:3menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
El que s'ha d'eliminar es la plataforma antiautopista.
Valoració:-4menosmas
Per CAP VOLUNTAT, fa dervers d'un any
4 ANYS HAN TINGUT.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente