muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
17°

Arrimadas visita Mallorca per avisar que el 'nacionalisme' «s'expandeix i es contagia més ràpid que a Catalunya»

202659

La presidenta del partit polític Ciudadanos, Inés Arrimadas, ha advertit aquest dijous que a les Balears el 'nacionalisme' (es refereix al sobiranisme) «s'expandeix i es contagia» a vegades fins i tot «de manera més accelerada que a Catalunya» pel que ha defensat que la veu del seu partit «és molt necessària» a l'arxipèlag.

Arrimadas ha comparegut davant els mitjans de comunicació a Palma al costat de la coordinadora autonòmica, Patricia Guasp, abans de mantenir una trobada amb càrrecs de la formació a les Balears.

La líder de la formació ha assegurat que les Balears són un dels llocs de l'Estat espanyol en els quals el seu partit «fa més bona feina» i ha argumentat que a les Illes la veu de Ciudadanos «és necessària davant un Govern rendit al nacionalisme i una oposició amb poca credibilitat».

Arrimadas ha insistit que Ciudadanos és l'«alternativa imprescindible» per defensar els drets dels ciutadans i lluitar contra el nacionalisme.

Al mateix temps, en un senyal que bé es podria considerar un símptoma de que s'ha contagiat d'allò que ella anomena nacionalisme, ha assegurat que «gràcies a la presència de Patricia Guasp» en la direcció estatal, «les reivindicacions de les Illes estan molt presents» en el si del partit i en el Congrés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Tal com s,havia previst, fa dervers d'un any
Els seus adeptes en franca desbandada, un ramat desorientat i sense un futur. Gent desilusionada, buscant un feixisme corromput.
Valoració:1menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Mallorquin: Van fer tan bona feina que no els volen enlloc.Un partit que està "En liquidació"
Valoració:11menosmas
Per Guim, fa dervers d'un any
La Montapollxs se quedarà sin plumas y cacareando.
Valoració:10menosmas
Per Un de's plà, fa dervers d'un any
Hoooohoooohoooo, Arrimadas, si el gran analista Mallorquín, ( no mallorquí ) te está diguent que li acopis, plega i ! a porgar fum ! ETS una fracasada com aquest "Mallorquín ".
Valoració:22menosmas
Per Tal com ja s,havia previst, fa dervers d'un any
Naziudadanos tocada i en caiguda lliure.. Quin espectacle tant positiu per la democràcia !
Valoració:20menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any
És urgent lluitar contra els nacionalismes d'opressió, com el nacionalisme espanyol, per l'alliberament dels pobles sotmesos i colonitzats.
Valoració:23menosmas
Per jbm, fa dervers d'un any
El nacionalisme espanyol és una pesta .... El virrei de Catalunya, Duque de Feria, adreça un escrit l’any 1629 al rei Felip IV aconsellant-li separar el Rosselló de Catalunya: “(…) sería una gran pérdida para ellos la división, porqué sólo ella enflaquecía todas las causas que tienen a los catalanes tan confiados y sobre si; porque por este medio se reducía la provincia a ser menos extendida, a ser de menos gente y cantidad de hacienda”.(Arxiu Reial de Barcelona, Corona d’Aragó, lligall 276, document 71). Així, el 1659, pel Tractat dels Pirineus, es va cedir a la monarquia francesa el Rosselló, el Vallespir, el Conflent, el Capcir i mitja Cerdanya.
Valoració:23menosmas
Per mosca collonera, fa dervers d'un any
Idò a mi m'encantaria que tengués raó!
Valoració:23menosmas
Per Ja no és útil als quefes, fa dervers d'un any
Sembla que parla del sobiranisme com si fos un virus expansiu i contagiós. Del càncer del nacionalisme caspanyol, ja si un cas...Ido que agafi vaixell i no torni, no fos cosa que es contagi.
Valoració:26menosmas
Per Obvi, fa dervers d'un any
Ella de petita aprengué el refrany:
Quien a buen árbol se ARRIMA buena spmra le cobija.
La sombra dels diners i fotre el poble!
Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente