cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

Gómez defensa que els qui es varen vaccinar «no eren alts càrrecs sinó gestors que s'han deixat la pell en la pandèmia»

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha defensat, aquest dimecres durant la seva compareixença a la Comissió de Salut del Parlament, que els qui es varen vaccinar el primer dia de la campanya contra la Covid-19 «no eren alts càrrecs, sinó gestors que s'han deixat la pell en la pandèmia».

Durant la compareixença parlamentària, la consellera de Salut ha insistit que «si es tornés al mateix moment, es faria el mateix perquè l'alternativa era tirar les dosis». A l'exposició de l'auditoria sobre el procés de vaccinació, Gómez ha subratllat que s'han inoculat un total de 2,2 milions de dosis a les Balears amb «un desplegament logístic sense precedent».

La titular de Salut del Govern va sol·licitar la compareixença, per via d'urgència, el 18 de juliol. D'aquesta manera, Gómez ha donat tots els detalls als diferents grups parlamentaris, a petició pròpia, sobre el procés d'inoculació contra la Covid-19 dut a terme a les Illes Balears.

Cal recordar que aquest informe neix duna promesa dels partits del Pacte que es varen comprometre a presentar-lo quan el 70% de la població de les Illes Balears estigués vaccinada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.