algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Armengol, eufòrica: «Hem passat de veure com s'expulsaven professors i metges a contractar-ne més que mai»

El PSIB i la Federació Socialista de Mallorca han reunit aquest divendres uns 800 militants i simpatitzants en la tradicional festa d'estiu i que pretén al mateix temps servir de sus per a encarar el nou curs polític cap a les pròximes eleccions de 2023.

La secretària general de la formació, Francina Armengol, ha animat a la militància a «continuar avançant per a continuar millorant i per frenar els que només pensen a tornar enrere».

L'acte ha comptat amb la participació, a més d'Armengol, de la secretària general dels Socialistes de Mallorca, Catalina Cladera; i el secretari d'organització de l'Agrupació Socialista de Muro, Martí Siquier.

Francina Armengol ha agraït a la militància l'esforç duit a terme en els últims anys per a demostrar que els socialistes «no s'amaguen en els moments durs sinó que fan un pas endavant per a ajudar als qui el necessiten».

La líder socialista ha repassat els avanços aconseguits en els darrers set anys de govern progressista, que ha establert nous drets, ha protegit la diversitat i ha recuperat «una memòria històrica que mai hauria d'haver estat tant de temps en les cunetes».

«Hem passat de veure com s'expulsaven professors i metges a contractar més que mai, de veure com es tancaven empreses i s'acomiadaven treballadors a ser els que més ocupació i economia cream», ha afegit.

Armengol ha remarcat que intenció de continuar governant per a continuar transformant les Illes. Així, ha animat la militància a continuar treballant i a continuar defensant el projecte socialista.

Per la seva part, Cladera ha reivindicat que el PSIB té «els millors equips, les millors persones, els i les millors companyes treballant en favor del bé comú amb Francina Armengol al capdavant».

La presidenta insular ha subratllat que gràcies a la militància Mallorca «ha començat a canviar».

«Hem de treballar per a continuar reforçant els serveis públics, avançant en drets, diversificant i modernitzant els sectors productius i protegint el patrimoni cultural i natural. A Mallorca ni un pas enrere, ara més que mai», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa dervers d'un any
i algú no li ha sabut dir a aquesta doneta que és perquè Europa els hi obliga i que no té res a veure amb el que volia fer i està fent el seu partit???
Valoració:0menosmas
Per Si se fa malament és pitjor que no fer-ho, fa dervers d'un any
Contractar a gent de fora que imposa el Castellà a pacients i alumnes, no sempre amb bons modals, mentres que els professionals nostros se queden a l'atur i s'han de conformar amb treballs sense qualificació i mal pagats, no és precisament un fet per cel.lebrar ni per coronar-se de llorer.
Valoració:7menosmas
Per Papers perduts, fa dervers d'un any
És ben ver que tots aquests que viuen de la política acaben perdent el sentit de la realitat.
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente