algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Unides Podem: «A Andratx hem perdut una oportunitat perquè governés l’esquerra, el batle hauria d’haver fet un pas al costat»

201575

La regidora i portaveu d'Unides Podem a Andratx, Ana Maria Porcel, ha lamentat la consumació de la moció de censura al ja exbatle, Antoni Mir, del PSOE. «A Andratx hem perdut una oportunitat perquè governés l’esquerra. El batle hauria d’haver donat un pas al costat», ha destacat.

La moció aprovada dona pas a la constitució d'un nou govern municipal de dretes, encapçalat pel PP, on Estefanía Gonzalvo serà la nova batlessa, i que té el suport de Ciudadanos i d'El Pi.

Tot i haver votat en contra de la moció de censura, Porcel s'ha mostrat compungida, i ha assenyalat que es tracta d'un dia «molt trist perquè sempre he volgut que governés l'esquerra, però per poder exigir que es facin les coses i que tothom estigui al lloc que li toca hem de donar exemple. A més, des de les dretes sempre et pots esperar qualsevol cosa, però no permet com a persona i com a andritxola que des de les esquerres em facin el que han fet fins ara», referint-se al tracte vexatori que la regidora ha aguantat els darrers mesos de la seva persona als plens de l’Ajuntament. L’exbatle li havia arribat a dir durant un ple que havia de «mirar si dins la seva botella duia aigua o conyac».

Referint-se a alguns esdeveniments com l'anterior, Porcel ha comentat que el ja exbatle «hauria d'haver fet una passa al costat. Una persona que estima el seu partit, una persona que aprecia la feina dels que estan al seu costat, ha de donar exemple. Ho hauria d'haver fet així perquè no som indispensables, però hi ha gent que s'ho creu».

Així, Unides Podem ja havia demanat la dimissió de l’exbatle d’Andratx pel seu comportament durant les sessions plenàries i ja va advertir de la deriva dels esdeveniments durant març de 2021, quan l’exbatle va dirigir-se de manera despectiva a la regidora Ana Maria Porcel davant la resta de forces polítiques. «El PSOE de Mallorca hauria d’haver pres mesures i haver apartat a aquest senyor», ha explicat Porcel, qui ha afegit que «ara ens trobam amb la dreta al capdavant de l’Ajuntament d’Andratx».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aquests haurien cessat al Bon Jesús, fa dervers d'un any
Ara no veis, senyora Aina Maria, que si haguéssin canviat el batle, per bo o bona que hagués sigut el nou o nova, tampoc els hauria anat bé a la panda de de de personatjutxos insuportables desesperats per assolir el poder a qualsevol preu?
A ells els molesten els batles i els equips de batlia d'esquerres, perque no volen negocis de desqualificació de terrenys, ni de construir a on no s'ha de fer i per aquest motiu se posen com a basiliscs sense cap motiu, i no s'aturen fins que han tret al batle llegítim del seu càrrec per posar un dels seus homes o denes de palla.
Valoració:2menosmas
Per Ho té clar, fa dervers d'un any
Ella mateixa ho reconeix, sense el PSOE la resta de partits, en aquests cas Podemos i Més, no són res.
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente