muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
13°

Sonia Vivas torna l'acta: «He guanyat, encara que aquesta carta sigui per a entregar la meva acta de regidora»

La fins ara regidora de Justícia Social, Feminisme i Igualtat, Sonia Vivas, ha tornat aquest dijous la seva acta de regidora, després de ser cessada del seu càrrec pel batle de Palma, en una carta en què afirma «haver-ho donat tot» per les seves conviccions».

Al comunicat, la regidora s'ha remuntat al 2016, quan la seva vida va canviar «de manera exponencial». «Es varen obrir portes i se'n varen tancar d'altres, com la de poder governar la ciutat que em va acollir ara fa 22 anys i que tantes coses boniques m'ha brindat», continua l'escrit, en què manifesta que ha tengut «el privilegi de poder ser-hi allà, servint una vegada més com des de la policia, però aquesta vegada des del càrrec de regidora».

«Entenc la policia com la vida, ja que hauria entregat la meva i de vegades la vaig arriscar per a aconseguir salvar qui ho necessitava i aconseguir posar-lo fora de perill», ha afegit.

En aquest sentit, ha assenyalat que sis anys després pot dir que ha «entès també la política com la vida», ja que ho ha «donat tot, sense mitges tintes, sense subterfugis».

«Sempre em vaig considerar policia d'ànima i de cor i política accidental, quan me'n vaig anar de la policia em vaig emportar l'enorme orgull de no haver-me convertit en allò que vaig jurar perseguir, i ara que me'n vaig de la política, m'emport l'enorme orgull de no haver-me convertit en un polític», explica.

«Per això he guanyat, encara que aquesta carta sigui per a entregar la meva acta de regidora, que és el motiu real d'aquest comunicat», ha conclòs l'exregidora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa dervers d'un any
Claro que si guapi foresteret barco de requilla, tarat de fàbrica i feixista
Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@A veure

No caigo......🤷‍♀️....es que hay muchos.......
@Escardapenes?.
Valoració:0menosmas
Per A veure, fa dervers d'un any
@guapis

T' has deixat 1 gilipolles habitual 1, per completar l' espectre.
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
no hi ha noticies de la imputació de Monica Oltra.
Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
-9 titulares, 9, para la Vivas.
-7 titulares, 7, sobre el mantra “no me atienden en catalán”.
-3 titulares, 3, para el confetti.

-Van a estabilizar un buen puñado de plazas de la administración pública sin pedir el nivel de catalán mínimo exigido, y cero titulares.

Os está quedando una “lucha” muy guay.
Valoració:-1menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
Sense deixar de discrepar amb aquesta senyora, reconec la meva admiració per la seva renúncia a l'acta de regidora. Ha passat massa vegades en aquestes Illes i amb molts d'altres càrrecs que no volen abandonar el càrrec en esser suspesos pel seu partit i això es el que jo m'esperava. Gràcies Sonia per ser diferent.
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente