muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
15°

Pablo Jiménez (EUIB): «No podem consentir aquest abandonament per part del PSOE dels postulats històrics a favor de l’autodeterminació del poble sahrauí»

El passat dia 7 de maig es va celebrar, a La Rioja, la XXVI Conferència d'Intergrups parlamentaris 'Pau i llibertat per al poble Sahrauí'. Allà s'hi varen reunir representats parlamentaris dels diferents territoris per tal de renovar el compromís amb el futur en llibertat del poble sahrauí; també, es va fer una reafirmació de les successives declaracions aprovades des de la de Palma el 1992.

Aquest dimarts, 14 de juny, s'ha llegit el manifest en suport del poble sahrauí al Parlament de les Illes Balears, a càrrec dels grups parlamentaris que conformen l'Intergrup 'Pau i llibertat per al poble Sahrauí'. «No podem consentir, baix cap circumstància, aquest abandonament per part del PSOE dels postulats històrics de l'Estat espanyol a favor de l'autodeterminació del poble sahrauí», ha volgut remarcar el diputat menorquí d'Esquerra Unida Illes Balears (EUIB) Pablo Jiménez.

L'acte ha comptat amb la presència del delegat autonòmic del Front Polisàrio, Ehmudi Lebsir, la presidenta de l'Associació Escola en Pau, Carme Barceló, i la presidenta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí, Catalina Rosselló. El manifest ha estat llegit per tots els grups parlamentaris, menys Vox, així com pel president del Parlament i la presidenta del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa dervers d'un any
No et vàrem sentir quan tupinaven el poble català? On éreu? Sóu més falsos que un duro sevillà..
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente