algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

La consulta popular sobre Monarquia o República aconsegueix 1.317 participants a les Balears, 25.128 al País i 81.617 a tot l'Estat

Aquest dissabte s'ha fet la Consulta Popular Estatal Monarquia o República.

A nivell de les Illes Balears, s'han constituït 19 taules de votació, hi han participat 1.317 persones, de les qual 1.175 han optat per la República, 127 per la Monarquia i 15 persones han votat en blanc o nul.

A Catalunya, hi ha hagut 159 taules, 15.599 participants, 15.029 a favor de la República, 448 a favor de la Monarquia i 122 en blanc o nuls.

Al País Valencià, s'han constituït 61 punts de votació. 8.212 participants, 7.583a favor de la República, 571 a favor de la Monarquia i 58 persones que han votat en blanc o nul.

Estat espanyol

Al conjunt de l'Estat espanyol s'han organitzat 724 taules, amb més de 4.000 persones voluntàries, 81.617 votants, dels quals 76.106 (93,25%) han optat per la República i 4.731 (5.81%) per la Monarquia.

La Plataforma Consulta Popular Monarquia o República ha considerat que ha «complit» el seu objectiu de «celebrar una consulta popular en la qual la ciutadania que volgués es pogués pronunciar lliurement sobre la forma d'Estat, Monarquia o República».

La Plataforma mostra la seva «satisfacció per l'èxit d'aquesta Consulta democràtica i de lliure expressió popular i felicitam totes les persones voluntàries que l'han fet possible i a totes les que han participat en les votacions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa dervers d'un any
@Claro que si, guapi,: Sincerament no sé perquè llegeixes les noticies que dius que no mereixen ser publicades.Suposo serà perquè son les úniques noticies en que pots escriure els teus ridículs comentaris.
Valoració:2menosmas
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
Trob a faltar difusió s’ha d’encetar aquest debat en tots els àmbits socials fins que arribin propostes de partits politics amb pes. Evidentment a gran part de l’estructura de l’estat no li interesa canviar l’estatus quo actual.
Valoració:2menosmas
Per arrui, fa dervers d'un any
Quatre replegats sense feina
Es que volia, podía votar cinc, sis o set vegadas. O deu..
Valoració:-1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Sinceramente.
Para publicar estas cosas, yo me callaría.
Es que no os dáis cuenta de la ridiculez de esas cifras?.
Poco favor os hacéis aireándolas, creo yo.
Pero bueno 🤷🏻‍♂️
Valoració:0menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
Un clam...
Valoració:3menosmas
Per x.-ray, fa dervers d'un any
poques feines
Valoració:3menosmas
Per Mallorquí, fa dervers d'un any
Un 0.099 per cent dels balears volen república (tot un èxit).
Valoració:-2menosmas
Per Una llàstima, fa dervers d'un any
Pens que s´ha fet poca publicitat per a poder aconseguir uns percentatges més representatius.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente