algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Melià: «Reclamam al Govern més fets i no tants de discursos a l'hora d'impulsar la diversificació del nostre model productiu»

El portaveu d'El Pi-Proposta per les Illes Balears, Josep Melià, ha criticat al Govern per la manca d'iniciatives a l'hora d'impulsar un vertader canvi en el model productiu de les Illes Balears. «Armengol fa 7 anys que és presidenta del Govern, uns dels seus objectius era la diversificació de l'economia de les Illes Balears, quina diversificació hem aconseguit, cap, es crea ocupació quan el turisme funciona, això ja passava abans de governar Armengol. Reclamam més fets i no tants de discursos a l'hora d'impulsar la diversificació del nostre model productiu».

Així mateix, Melià ha valorat positivament que a les Illes Balears creixi l'ocupació i minvi l'atur. «Estam satisfets que es prevegi una bona temporada turística, i, per tant, aquestes dades d'ocupació que estan absolutament vinculades a l'activitat turística vagin endavant i hi hagi una reactivació del principal motor econòmic d'aquesta terra».

Amb tot, el portaveu ha assegurat que a les Illes Balears «continuam amb una dependència i una vinculació absoluta al turisme», i ha afegit que «des d'El Pi volem que el turisme continuï sent un motor econòmic potentíssim, ara bé, volem constatar el fracàs del Govern amb relació a la diversificació del nostre model productiu, molts de discursos i desitjos, però no ho concreten en cap fet».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume, fa dervers d'un any
Fa falta sòl industrial, fa falta més promoció dels productes balears, fa falta més formació de treballadors especialitzats, fa falta garantir el relleu generacional, fan falta moltes coses en les quals no s'inverteix, potser per manca de recursos, però que són essencials per a la continuïtat dels sectors productius.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente