cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Prohens compara Podem amb Vox i demana a Armengol què farà per evitar que l'ultradreta governi

La presidenta de la sucursal del PP a les Balears, Margalida Prohens, ha considerat aquest dimecres que la presidenta del Govern, Francina Armengol, haurà de dir «què farà perquè Vox no governi» a les institucions de les Balears després de les pròximes eleccions autonòmiques.

En una roda de premsa en la seu del PP, la representant del partit conservador a les Illes, preguntada per un possible pacte de govern amb Vox, ha mostrat la seva intenció de presentar-se a una futura sessió d'investidura després dels comicis de 2023 i que sigui Armengol qui «decideixi».

«La presidenta del Govern exigeix un cordó sanitari a Vox i des del PP demanam a Armengol que digui què farà perquè Vox no governi, si és el que vol», ha indicat Prohens.

La líder conservadora ha argumentat que les enquestes «ja donen per descomptat» que la majoria d'esquerres «no sumarà a partir de 2023», per la qual cosa el PP té «clar» que governarà.

Prohens ha assegurat que el clam dels carrers és que cal tirar del Govern a Armengol. «Què vol Armengol? Que digui que renunciarem malgrat ser la llista més votada? Que no ens prengui per ximples», ha recalcat la presidenta del PP, qui ha insistit en la seva intenció de presentar-se a la sessió d'investidura i que «Armengol decideixi».

En aquest sentit, ha comentat que «no accepta lliçons» per part de la presidenta socialista ja que va ser ella la primera que «va asseure un partit com Podem en el Consell de Govern, un partit que qüestiona la independència judicial, la llibertat de premsa o la propietat privada i es posa del costat de l'okupació. Qui li va obrir la porta en aquesta Comunitat Autònoma i a tota Espanya va ser Armengol», ha rematat.

Encara així, ha remarcat que el PP treballa per «ser un projecte de majories» i «governar per a la majoria de la societat», mentre «altres partits es focalitzen en un determinat sector de la societat».

Des del PP, tenen «clar» que volen «tornar a ser el partit de les àmplies majories», perquè són «l'únic partit a les Balears que representa el centre moderat i liberal», ha postil·lat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Que Déu mos n'alliberi, de que sigui Presidenta ., fa mes de 2 anys
Tot el que té de descarada i de mentidera, ho té de mala política.
Valoració:8menosmas
Per Ruc, fa mes de 2 anys
Mentides i insults; però cap proposta en positiu i sobretot molta falta d’educació
Valoració:11menosmas
Per Demanar per demanar, fa mes de 2 anys
Estaria bé saber si na Prohens va anar a la mateixa escola de las Nuebas Dequenerasiones madrilenyes, que fa dos dies que governen i ja estan tapats de merda fins a les orelles. També seria d' ajuda saber si per l' ànsia de poder donaria alguna conselleria (Educació, diria), als de Vox. I que no despisti, que els fatxes només toquen mare si és amb la benedicció peperoni i de ningú més.
Valoració:11menosmas
Per Na Maripuri, fa mes de 2 anys
Maria cristina me quiere gobernar
Yo le sigo le sigo la corriente
Porque no quiero que diga la gente
Que maria cristina me quiere gobernar!
Valoració:1menosmas
Per Ruc, fa mes de 2 anys
S’ha de tenir la ment molt perversa x fer aquestes comparacions, qui diu això no pot governar les nostres illes; sinó patirem; vos ho ben asegur.....!,
Valoració:8menosmas
Per Quins dois!, fa mes de 2 anys
No, Madò Prohens. Podem té els seus defectes i en té de bastants grossos, però no és feixista, ni franquista, ni ultra dretà, ni neonazi. Perque qui pacta amb feixistes és el vostre partit, no els altres.
I com més animalades digueu per dissimular, més se vos veurà el llautó.
Valoració:11menosmas
Per Quin nivell!, fa mes de 2 anys
Aquesta dona pega garrotades a dreta i a torna i li és el mateix dir mentides i disbarats, perque la seva finalitat és fer renou.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente