nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Gent per Formentera: «Els pactes autonòmics del PP amb Vox són un avís del que pot passar a les Balears»

196063

L’acord de govern tancat a Castella i Lleó entre PP i Vox, que implica l’entrada de Vox a l’executiu autonòmic, suposa una passa més enllà del PP en els seus pactes autonòmics amb l’extrema dreta, que havien començat amb acords d’investidura i pressupostaris a Andalusia i a Madrid i ara es tradueixen ja en un govern conjunt.

«Amb aquest govern conjunt amb els feixistes, el PP travessa una línia vermella que no havia estat creuada fins ara per cap força democràtica ni a l’Estat espanyol ni a la Unió Europea, motiu pel qual ja li ha valgut al PP l’amonestació del Partit Popular Europeu.

«Aquests fets són els que descriuen la línia política del PP més que no les paraules de Núñez Feijoo. Una línia política que representa un avís molt seriós per als ciutadans, i sobretot, les ciutadanes de les Illes Balears, davant les eleccions autonòmiques de l’any vinent», ha remarcat Gent per Formentera.

Per al partit, aquesta línia política radicalitzada del PP, «legitimant el feixisme i governant amb ell, és una greu amenaça per a quaranta anys de conquestes democràtiques i avenços en matèria social, cultural, territorial i d’autogovern, als que com a ciutadans i ciutadanes d’aquestes illes no estam disposats a renunciar».

És per això que des de Gent per Formentera fan una crida a tots els veïns votants tradicionals de GUIF i PP, «que comparteixen amb nosaltres tant uns valors democràtics comuns i la defensa d’uns drets socials bàsics, com l’estima per la nostra terra, la nostra llengua i cultura, i el nostre autogovern, per defensar junts tot això que compartim i estimam, i perquè no comportin que el seu suport a l’actual coalició dels seus partits, acabi a mans d’aquells que volen destruir-ho».

També demanen al PP de Formentera i de les Balears i als integrants, especialment a les dones, de Sa Unió a «posicionar-se en contra d’aquest pacte conjunt amb els feixistes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No té petdó, ni se pot comparar a res, fa mes de 2 anys
Si els del PP, a sobre de tota la corrupció que arrosseguen, comencen a fer pactes amb partits polítics indesitjables, el PP europeu els treurà defora de la seva formació.
Aquesta gent no ha comprés que ser de dretes només significa tenir unes polítiques econòmiques de caire lliberal, no que se simpatitsi ni molt menys, que se facin pactes de govern amb nazis, feixistes i tot aquest tipus de gent que tan de mal li feren a Europa en temps històricament propers.
I que no comparin aquesta animalada de Castella i Lleó amb els pactes de les esquerres, perque aquests partits més petits amb els que han pactat els socialistes, per moltes calúmnies que vomitin els del PP per excusar el seu greu error, estan formats per persones decents i son formacións que no estàn enfocades a fer mal a cap persona ni colectiu de persones, ni a destruir cap institució, ni tampoc cap poble.
Valoració:4menosmas
Per no hi pot haver pitjor mescla, fa mes de 2 anys
Uns feixistes sumats amb extremistes nazi-feixistes, no hi pot haver una barreja més tòxica i letal, perquè repetir el passat amb aquesta gent no beneficia a cap societat de futur.
Per tant els hem de dir ben fort, fora i arruix !
Valoració:6menosmas
Per barrufet, fa mes de 2 anys
-El que ha succeït a Castella-Lleó es molt greu vist desde un punt de vista europeu, però aquí a Espanya com que per desgracia la dreta está a rebossar de fatxes no s´esté la mateixa percepció,....aixì dons segur que en Bauzà i altres personatjes ja deuen estár amolant les eines per quant arribi el moment del "sorpasso"
Valoració:7menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys
A diferència d'Espanya, a la resta d'Europa la democràcia va néixer de la victòria contra el feixisme. Aquí els demòcrates no cal que siguin antifeixistes i aposta el sistema judicial els dóna cobertura i defensa el seu dret legal a la seva homofòbia, racisme i masclisme.
Valoració:7menosmas
Per Governarà aquest monstre, per culpa de la oposició, fa mes de 2 anys
Si la oposició donàs suport al PP en la investidura, no hi hauria motiu perque aquests formàssin govern amb els ultres.
Però si el Govern actual rectifica els seus errors, no hi ha motiu perque guanyi la dreta, perque tots sabem el que fan i que no camviaran mai.
Valoració:7menosmas
Per Fora por, fa mes de 2 anys
No tenim por. El millor antídot contra la dreta és que els que governen ara defensin bé els drets de la majoria social. Que no perdin temps amb avisos i es dediquin a solucionar els problemes reals que té la gent.
Valoració:11menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys
Gent per Formentera, o elementos (y elementas), que no se han enterado de nada.
VOX, puede gustar, o no. Pero está en la línea de salida de cualquier confrontación electoral como otro partido o coalición. Y es votado por quien le dé la gana.
No creo que sea tan difícil de entender.
Valoració:-12menosmas
Per La herència del franquisme., fa mes de 2 anys
Hi ha massa incultura, massa fills de franquistes, que no ténen valor de pensar per ells mateixos i també, massa demòcrates enterrats en cunetes.
Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente