nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

[VÍDEO] Activistes i polítics de les Illes Balears donen suport a Eulàlia Reguant

La diputada de la CUP Eulàlia Reguant serà sotmesa a un judici per raons polítiques els propers dies 1 i 2 de març a la sala segona del Tribunal Suprem espanyol.

Reguant ha d'afrontar aquest judici per haver-se negat a respondre a les preguntes dels representants del partit neofeixista Vox en el judici contra alguns dels líders independentistes catalans.

S'acusa Reguant de desobediència greu i el tribunal ha acceptat les proves tant de la fiscalia com de la defensa de la diputada, la qual ja ha avançat que declararà en català.

Diversos activistes dels moviments socials de les Illes Balears i alguns polítics sobiranistes han mostrat el seu suport i solidaritat amb Eulàlia Reguant en un vídeo que s'ha començat a difondre per les xarxes aquest diumenge vespre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per n´homonet Llarena, fa mes de 2 anys
A Llarena ben prompte li caurà una altra hòstia judicial monumental. Ja li han posat má a damunt i la justícia europea, ja no el deixarà fins a deixar-lo ben pentinat, per a que es puga presentar adequadament a les files de Vox. La gomina l´haurà de pagar-le ell, però els dictàmens condemnatoris le vendran donats de gratis.
Falisidades homonet Lorena, que al final se´t faran durícies en la cara de tanta rebregada que hauràs rebut.

Per a dissimular-ho podrà demanar consell i maquillatge a la nostra Guapi salerosa !
Valoració:4menosmas
Per ?, fa mes de 2 anys
I aquesta qui és?
Valoració:-7menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 2 anys
Ya era hora…

Y al otro chulito, cuando le meten mano??
El barbas del japanese scat, me refiero…
Valoració:-4menosmas
Per guillem, fa mes de 2 anys

Força Eulàlia i molts d'ànims a tota la gent imprescindible per a condemnar públicament i proclamar amb eficàcia a tots els vents, la parcialitat, la injustícia i el menyspreu de les cúpules del sistema judicial espanyol cap a la democràcia .
Valoració:4menosmas
Per Estat de PSOE i Podemos, fa mes de 2 anys
Estat de PSOE en temps de Lasa, Zabala i Galindo i Estat de PSOE i Podemos ara mateix, partits que com les dretes estan al servei d'Espanya i els poders fàctics.
Valoració:4menosmas
Per Estat de dret o. estat de dretes?, fa mes de 2 anys
Que per negar-se acontestar a uns feixistes, que no haurien de tenir el.seu partit legalitzat perque son uns amenaça per la democràcia, perque malgrat ells se diguin constitucionals, com que estan en contra de les tres quartes parts de la Constitució, son és anticonstitucionals, se pugui jutjar i segurament condemnar a una persona, posa de manifest el tarannà franquista dels jutges i fiscals dels tribunals superiors, posats per les dretes i que ténen en càrrec caducat però que no volen amollar.
Estan realment en condició, aquests togats, de fer tot el qie estan fent o son ella els que estan faltant a la Llei? El TJE ho decidirà, si tots som vius d'aquí un temps.

Valoració:4menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys
Em sembla recordar que durant es judici pes cas Lasa i Zabala, es testimonis de sa defensa des general Galindo es negaren sistemàticament a contestar ses preguntes que els feia s’advocat de s’acusació particular, n’Íñigo Iruin. És a dir, si defenses un torturador-assassí et pots negar a contestar i no passa res, mentre que si ets independentista i et negues a fer-ho de s’acusació “popular” de vox et poden empurar. Molt polit tot
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente