nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Crida per Palma convoca una concentració en suport a la diputada de la CUP Eulàlia Reguant

16-01-2022 La diputada de la CUP en el Parlament Eulà lia Reguant en un acto de apoyo por no responder a Vox durante el juicio del 1-O. ESPAÃ'A EUROPA CATALUÃ'A POLÍTICA | Europa Press

Aquest dimarts 1 de març es farà una concentració davant els Jutjats de Via Alemanya en solidaritat amb la diputada de la CUP al Parlament català Eulàlia Reguant. La convocatòria feta per la formació Crida per Palma és a les 17.30 h.

El Tribunal Suprem espanyol jutjarà a la política catalana per haver-se negat a respondre a les preguntes de Vox en el judici contra el procés i a Jordi Cuixart. Reguant és acusada de desobediència greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys
Em sembla recordar que durant es judici pes cas Lasa i Zabala, es testimonis de sa defensa des general Galindo es negaren sistemàticament a contestar ses preguntes que els feia s’advocat de s’acusació particular, n’Íñigo Iruin. És a dir, si defenses un torturador-assassí et pots negar a contestar i no passa res, mentre que si ets independentista i et negues a fer-ho de s’acusació “popular” de vox et poden empurar. Molt polit tot
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys
Per decència democràtica i per justícia, cal que la ciutadania ens manifestem i condemnem públicament, el menyspreu per la imparcialitat i la veritat que han mostrat les cúpules del sistema judicial espanyol en tots els conflictes polítics on han participat i dictat sentències.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente