nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

El PP, una calça que es desfà

El Partit Popular espanyol és ara mateix una calça que es desfà. El fruit de l'accés al poder i als òrgans de direcció de la formació conservadora espanyola d'una sèrie de personatges mediocres formats exclusivament en les joventuts del partit i educats en l'ambició del poder pel poder, en la fidelitat només a si mateixos i en la punyalada per l'esquena, ha desembocat en la major crisi del partit en la seva història.

El secretari general del Partit Popular espanyol, Teodoro García Egea, ha presentat la seva dimissió aquest dimarts...

El batle de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha anunciat, també aquest dimarts, que ha presentat la seva renúncia com a portaveu del Partit Popular...

La delegada de Cultura, Turisme i Esport de l'Ajuntament de Madrid, Andrea Levy, ha dimitit, també aquest dimarts, com a presidenta del Comitè de Drets i Garanties del Partit Popular i ha demanat un congrés extraordinari...

Gairebé tots els presidents autonòmics i regionals del PP coincideixen que Pablo Casado ha de partir i que s'ha de convocar com més aviat millor un congrés extraordinari per a poder donar solució a aquesta profunda crisi interna que travessa el partit...

Mentre, el president de la Xunta de Galícia i líder del PP gallec, Alberto Núñez Feijóo, ha elevat la contundència del seu missatge per a advertir que el PP necessita ja «canvis, noves etapes i nous horitzons» i es postula com a nou lider de la formació: «jo també hauré de prendre decisions en funció del que em demani el partit».

Sembla que a Casado no li queda cap altre opció que presentar la seva dimissió i convocar un congrés que hauria d'elegir el president, els vocals del Comitè Executiu, i triar també els vocals de la seva Junta Directiva.

Una calça que es desfà i que necessitarà que un altre gallec, i ja en van uns quants, sargeixi les esquinçades... que a hores d'ara són immenses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys
Oye, Barceló, que dice la prensa que la gente no entiende porqué se fracciona en cuatro un contrato que se podría hacer con uno sólo.
Se lo explicas?.
Valoració:0menosmas
Per tot, fa mes de 2 anys
Aixi sigui. Vendrá VOX i heu arregussarà tot. Llavors, plorareu an es Partit Popular.
Valoració:-1menosmas
Per Tal faràs, tal trobaràs, fa mes de 2 anys
El que me crida l'atenció és la manca de lleialtat, que té molta d' aquesta gent pepera,cap a un camarada i cap seu.
Pensar que molts han crescut amb Cadado a les NN.GG, altres li han fet de mentors i ara quan més necessita que li facin costat, s'en van darrera la traidora i pressumpta corrupta, sense tan sols esperar les conclusions de la Fiscalia ni el Tribunal de Comptes, diu molt poc de bo, d'aquesta gent pepera. Me recorda un poc, el que li feren uns altres a una senyora mallorquina, que també se dedicava a la política, que després d'haver obtingut favors i prebendes d'ella, quan va caure en desgràcia la majoria la va deixar a l'estacada.
Mai m'ha agradat Pablo Casado com a polític, ni tampoc som del PP ni de dretes, però aquesta és una història que s'acopla a tots els ambients, que defineix el tipus de persones que hi ha pel món i de quines te pots fiar i fe quines no.
Peròbhi ha una dita, que sentència que "tal faràs, tal trobaràs"
Valoració:7menosmas
Per shí, shí, shí,..., fa mes de 2 anys
Penso que ja començà a desfer-se amb M. Rajoy, amb la seva gran ineptitud i el domini del discurs eloqüent.
"Shi la economia española progresha a nivel europeo, la cúpula de de losh mandatariosh económicosh sherá shuperior al nivel de losh progreshosh de los pueblosh españolesh".
Evidentment és una cita d´un valor inconmensurable, d´efectes intergalàctics...
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente