algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
13°

MÉS per Mallorca critica la «inacció» de la resta de forces per aturar l'avanç del discurs de l'extrema dreta

El portaveu de MÉS per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha alertat dels «perills de blanquejar el discurs de l’extrema dreta» i ha insistit en ser «contundents» per a impedir que continuï avançant.

En aquest constext, ha recordat que des de fa dos anys MÉS per Mallorca planteja aplicar «un cordó sanitari i silenciar-los a les institucions». Així, i després de les eleccions a Castella i Lleó, Ensenyat espera que «ara que ja li han vist les orelles al llop, la cosa comenci a canviar». De fet, segons el portaveu de MÉS, la passivitat davant el discurs de l’extrema dreta «ha permès que avancin i guanyin presència pública i mediàtica». En paraules de Miquel Ensenyat, «no sabem si el cordó sanitari és la solució, però com a mínim hem plantejat fer alguna cosa. Estam oberts a propostes. Cal passar a l’acció», ha insisit.

Precisament i sobre les eleccions castellanes, Ensenyat ha manifestat que l’avançament electoral «no ha sortit com volia el Pablo Casado». En aquest sentit, ha destacat que el PP va guanyar les eleccions a Castella i Lleó i pot mantenir el govern, però «queda lluny de la majoria absoluta i s’entrega als braços dels ultres». El que ha fet el PP és, ha manifestat, «obrir les portes de bat a bat a l’extrema dreta i blanquejar el seu discurs». Segons Ensenyat, el PP «ha perdut una oportunitat per convertir-se en un partit europeu. Lluny d’això fa costat a un partit que proposa retallar drets i llibertats, i pacta a un partit que ataca les minories».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ¿?, fa mes de 2 anys
O sigui que sa gent que els vota es dolenta i curta. ¿De què s'alimenta aquest element?
Valoració:1menosmas
Per S'ho cerquen, fa mes de 2 anys
El problema no son els nazi-feixistes. El problema és la gent dolenta i la gent curta que els vota,així com els polítics covards o interessats que els toleren i fins i tot normalitzen i pacten amb ells.
Valoració:1menosmas
Per segur, fa mes de 2 anys
Que cantidad de vueltas y vueltas da ese hombre, para caer en las bobaditas de siempre.
Todavía no se ha metido en la cabeza que VOX es un partido legal a todas luces. Que está en la línea de salida y la gente, que es soberana, vota lo que le da la gana. Algo tan fácil de entender, todavía no lo ha captado.
¿Qué no le gusta VOX?. Estás en tu derecho. No lo votes y santas pascuas Y te aguantas.
A mi hay muchas cosas que no me gustan (tu partido, sin ir más lejos). No os he votado nunca y jamás lo haré. Y me aguanto. Que remedio.
Deduzco que te debe gustar Bildu y compañía. También estas en tu derecho.,
Valoració:0menosmas
Per Xusma fatxa i prepotent, fa mes de 2 anys
No us confongueu d'enemic, tenc por per lo que s'està coguent al món, no dic que no se'ls hagi de combatre, no he dit això, però analitzant, pot ser que cantar no servesqui de res, i antes de envestir s'ha de saber a on, no us confongueu, tenguem un bon dia.
Valoració:-2menosmas
Per No tenim por!, fa mes de 2 anys
No tenim por! No tenim por! No tenim por! Que no era això que cantàvem quan anàvem a les manifestacions? Siguem optimistes, no hem de permetre que ningú ens vulgui fer por.
Valoració:1menosmas
Per Xusma fatxa i prepotent, fa mes de 2 anys
El que està espantat és Casado i cia. ara, perque veuen que se'ls estàn menjant, ara ja no els són simpàtics.Jo també estic espantat, mai hagués pensat que la fatxanderia encoberta del franquisme fos tan nombrosa.La extrema dreta me fa tante por com en Putin i l'islamisme fonamental, están creant un ambient de desestabilització del món, a Europa, a América, a Asia i Àfrica
Valoració:-5menosmas
Per No ho entenc, fa mes de 2 anys
No ho entenc. Supòs que es refereix a PSOE i Podemos. Per tant, si és ver que estan innactius, què hi fa Més al govern de n'Armengol i Yllanes? . Res de bo, per això a Més no li queda altre recurs que el d'espantar la gent amb l'amenaça de VOX. Aquesta manera de fer de Més és la dels pessimistes, els derrotats, els subsidiaris.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente