algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Soler i Febrer troben una «decisió injusta i poc rigorosa» la seva expulsió i suspensió de militància d'El Pi

Pere Soler i Bel Febrer han comparegut aquest dissabte davant els mitjans de comunicació per a donar explicacions i fer una valoració sobre la decisió definitiva del Comitè Executiu Autonòmic d'El Pi, que va ser comunicada divendres a vespre, i en la qual es ratifica l'expulsió del Soler i la suspensió de militància de Febrer. Tots dos han afirmat que és una decisió «poc rigorosa i basada en arguments poc fonamentats, basats en criteris polítics i no en els estatuts del partit».

Pere Soler ha explicat que «si ja no estàvem d'acord en el fons, ara tampoc en les formes. Han tingut molta pressa per expulsar-me i s'han 'colat' clarament en els terminis. Tolo Gili va comunicar al Consell la meva expulsió abans dels quinze dies hàbils o naturals». L'inquer també ha dit que «en els estatuts no hi ha cap previsió que vagi en contra del que hem fet, per això lluitarem per totes les vies que siguin necessàries».

Febrer també ha manifestat que «no tenen sentit sentències distintes quan hem actuat igual, Suposo que han actuat així per no quedar-se sense grup polític al Consell. Ara vull saber si em tindran en compte o no». Tanmateix, els dos polítics han remarcat que les seves actuacions són les que havien de fer i dubten de la rigorositat del comitè, «la defensora dels afiliats no ens ha cridat per escoltar la nostra opinió i recavar informació, no ens podem fiar d'aquesta resolució que només està fonamentada en interessos polítics d'una part del partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Josep Miquel, fa mes de 2 anys
A veure Sra. Febrer no son els mateixos fets en un punt, i es ben bo de veure'l, en qualsevol cas ho te a la seva ma que el càstig sia el mateix, vostè te la facultat de dar-se de baixa del Partit, i llevors el resultat serà el mateix. Tot en gros neix de que alguns no saben perdre, els militant triaren a qui volien al front del Partit entre les dues candidatures presentades, a aquesta coseta se li diu democràcia,
Valoració:0menosmas
Per Inquero, fa mes de 2 anys
Algú ha vist que aquesta gent en cap moment es posàs a les ordres del partit? No. Només surten als mitjans per atacar la direcció democraticament elegida.
Valoració:7menosmas
Per Joanet de sa gerra, fa mes de 2 anys
Aquest senyor, que se pensa saber fer sobrassada, vol fer de missèr i no fa més que una capdefavada.

No sap ni que escriu,
No sap el que diu,
Sols vol fer maldat,
Sense importar el resultat.

Contra els seus actes i paraules va,
I pretenia ser un secretari general?
Deu mos guard d’aquest personal,
Que això ja no es pot aguantar.

Te volen veure dimitir
Per alguna cosa deu ser
No saberes perdre i partir,
Parteix, tanca la porta en poder.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente