algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Iñigo Errejón presentarà 'Con todo' a l'Espai Suscultura el pròxim divendres

192073

Iñigo Errejón presentarà el seu darrer llibre, 'Con todo', a l'Espai Suscultura. L'acte serà divendres 17 de desembre a les 19 h, i cal inscripció prèvia enviant un missatge a llibreriadracmagic@gmail.com.

El polític estarà acompanyat del senador de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, i la delegada de Serveis Socials i Igualtat de l'Ajuntament de Manacor, Carme Gomila. Segons ha declarat el senador, «teixir complicitats per transformar és important».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Paranormal, fa mes de 2 anys

O una de dues, o alguns tenen poders paranormals i ja saben qui serà el president de la República abans de fer unes eleccions o bé la República que proposen no és democràtica i s'imposarà un president sense que hi hagi eleccions.

Valoració:0menosmas
Per Catalunya sencera, fa mes de 2 anys

No confonguem la Presidència del FUTUR estat de la República catalana independent (de Salses a Guardamar, etc.) amb la Presidència de la Generalitat del Principat, comunitat autònoma dependent d'Espanya.

Valoració:-2menosmas
Per Colpistes, fa mes de 2 anys

Només els colpistes i antidemòcrates qüestionen la legitimitat d’un president sortit de les urnes i la pretenen substituir per un covard fugitiu.

Valoració:-1menosmas
Per Catalunya sencera, fa mes de 2 anys

Si llegim bé les paraules de Blai Bonet veurem que diu "necessitaríem"; no diu "tenim". A part que el MHP Aragonès, de moment, només és president del Principat (comunitat autònoma espanyola de quatre províncies) i no de tot Catalunya (de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer).

Valoració:1menosmas
Per Catalunya sencera, de veritat, fa mes de 2 anys

A les darreres eleccions convocades es presentaren TOTES les forces polítiques. A partir d'elles surt UN ÚNIC PRESIDENT legítim, Pere Aragonés. Tota la resta són especulacions de llunàtics antidemòcrates i colpistes.

Valoració:-1menosmas
Per Aragonès, fa mes de 2 anys

Només tenim un president, i nom Pere Aragonès. Tota la resta és una farsa per a desenfeinats.

Valoració:-2menosmas
Per Catalunya sencera, fa mes de 2 anys

"Per anar bé necessitaríem un sol president [MHP Carles Puigdemont] per a tot el País Català; perquè tampoc no cal dir Països Catalans. No. País Català i prou. I un sol president [MHP Carles Puigdemont]. Un president [MHP Carles Puigdemont] per al País Català. El President [MHP Carles Puigdemont] hauria de ser-ho del Principat, de les Illes i del País Valencià. Això de les autonomies ho espatlla tot. És com el conte de la vella per no arribar-ho a tenir mai. Et fan transferències de vint-i-cinc cèntims amb dues dècimes i s'obliden de la geografia, el llenguatge i el tarannà, que són realitats històriques com una catedral."
("Blai Bonet, el fons del mar" entrevista de Jordi Coca, Serra d'or, gener 1981)



Els claudàtors, naturalment, són meus.
Visca la República catalana! (UNA SOLA república de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer).

Valoració:-1menosmas
Per Mentida, fa mes de 2 anys

Fals perquè els del Consell per la República han plantat cara a l'estat opressor i els de Podemos, Errejon inclòs, s'han acomodat a les poltrones. S'han rendit. D'aquí ve el doble fracàs.

Valoració:0menosmas
Per Fracasats, fa mes de 2 anys

El més fracasat de Podemos ha triomfat més que qualsevol membre del Consell per a la República.

Valoració:-2menosmas
Per Fracàs, fa mes de 2 anys

Aquest Errejón és aquell que va dir que la repressió inflingida a Catalunya le caía muy lejos, company de fatigues s de Manuela Carmena batlessa de Madrid que va dir que en España no hay presos políticos, quan li demanaren parer sobre els presos catalans. Crec que aquest Errejón és el més fracassat de tots els fracassats de Podemos.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente