algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

MÉS acusa el PP de vendre fum amb propostes fiscals que «només beneficien els rics a costa de desmantellar els serveis públics»

El portaveu de MÉS Per Mallorca al Parlament, Miquel Ensenyat, ha critica la proposta del PP per davallar un 0,5 per cent l’impost de l’IRPF. Una proposta, ha dit Ensenyat, «populista i calcada de la senyora Ayuso». Segons Ensenyat, la mesura, lluny de beneficiar els ciutadans, provocaria una minva de serveis públics: «La pràctica totalitat de la ciutadania no s'estalviarà cap cèntim perquè la seva proposta només beneficia uns pocs. Aquesta és la veritat del gran anunci d'Ayuso, de Costa i de Prohens; fum per als ciutadans més humils i beneficis fiscals per als rics».

De fet, segons ha explicat el portaveu ecosobiranista, «avui mateix hem sabut que el Govern d'Ayuso ha demanat per carta a Almeida que perdoni 17 milions de l'IBI d'hospitals i jutjats. Aquest és el trilerisme fiscal del PP. Una rebaixa fiscal que no se sosté i que només pretén beneficiar els riscs a costa de desmantellar l’Estat del Benestar».

Durant l’habitual roda de premsa dels dilluns, Ensenyat ha reclamat al l’exlíder del PP Mariano Rajoy, qui compareix davant la comissió parlamentaria que investiga el cas Kitchen , «que per una vegada sigui sincer, sigui honest i confessi tot el que sap sobre la trama corrupta que involucra el seu partit». El cas Kitchen, ha assegurat, «no és cap cas aïllat. És una peça més de l’engranatge corrupte que durant dècades ha fet servir el PP per aprofitar-se’n de les institucions en benefici propi». Mariano Rajoy, ha dit Ensenyat, «te avui l’oportunitat de ser sincer, confessar la veritat, i com a mínim, demanar perdó a la ciutadania».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ai peperossss, teniu la visió corrompuda, fa mes de 2 anys

és prou clar de que la mirada pepera, a part de corrompuda, segueix patint de daltonisme, estrabisme, cataractes, i qui sap de quantes dolències més.
Ells segueixen defensant de que el seu partit està lliure de qualsevol culpa, i que, res de res dels mes de 1.000 casos de corrupció dels seus. Com tampoc les anotacions amb el nom de M. Rajoy, no es referien a Marianico Rajoy. Així, pels mateixos principis per a ells el planeta Sol, deu ser una gran lot impressionant que han fabricat els alienígenes per a fer-nos claror. Molt possiblement, per a ells, la terra segueix sent plana.......

Valoració:0menosmas
Per Santi Adolfo, fa mes de 2 anys

Sap que dona suport al govern. I que va ser el president ausente del Consell de Mallorca. Se va gastar els doblers del consell amb autopistes com en Mates. Perquè xerra de finançament?

Valoració:0menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys

Cómo les molesta a esta casta de parásitos vividores que algunos propongan bajadas de impuestos. Ven peligrar el chollo…

Valoració:0menosmas
Per En saben molt, de robar., fa mes de 2 anys

"Els que ja tenen doblers no roben al poble": Era l'eslògan no oficial de la dreta, per fer-se propaganda.
Però quan els varem tenir governant damunt noltros, varem poder comprovar. que precisament s'havien fet rics, a base de robar al poble. Els seus majors amb el franquisme i ells amb el PP i els seus derivats.
I riu-t'en dels xanxulls dels felipistes del PSOE, que pareixen infants prenguent monedes de la cartera de la mare, comparats amb el que hab fet ells al llarg de la seva història. Son uns vertaders lladres.

Valoració:1menosmas
Per Privatització, fa mes de 2 anys

O és que allà on governa Més no es privatitzen serveis públics? I tant que en privatitzen.

Valoració:-3menosmas
Per segueix el seu taranná podrit, fa mes de 2 anys

i què voleu, els PP i els peperos sempre fidels als principis feixistes del franco. Normal no ? Ells corrupció, imposicions, dictadura, nazisme, discriminació, caralsol, legión, etc, etc.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente