algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

[VÍDEO] Batet ordena a Vehí que xerri en castellà mentre aquesta denunciava els atacs al català

La diputada de la CUP al Congrés espanyol, Mireia Vehí, ha denunciat els atacs i menyspreus cap al català durant el debat sobre el pressupost del 2022. Vehí ho ha fet des de la tribuna i parlant en català, assenyalant la sentència del Suprem que ha liquidat la immersió lingüística, entre d'altres.

Durant el seu parlament, la presidenta de la cambra, Meritxell Batet, l'ha interrompuda i li ha ordenat que parlés en castellà. «Li demano que continuï la seva intervenció… amb el fi que tots la puguem entendre», ha dit Batet. Com a resposta, Vehí, li ha recriminat el fet dient que, en canvi, «la mesa no talla el representant de Vox quan li diu coses racistes al diputat del PSOE».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per negret, fa mes de 2 anys

la idiotesa i la radicalitat catalana no té límits
fastigós

Valoració:-15menosmas
Per de asco, fa mes de 2 anys

Los de VOX, que yo sepa hablan en castellano. Betzol. La tal Vehí sabía donde se metía y si el tema no le gusta, mejor que se quede en su casa.
Seguro que a la "paguita", no va a renunciar.

Valoració:-15menosmas
Per No faria res per enfadar a les dretes, fa mes de 2 anys

Pots pensar, que talli als de VOX o que en expulsi a qualcún d'aquesta formació! Tan covardeta com és la senyora Batet, no faria enfadar per res als nazifeixistes, amb la por que els deu tenir.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente