cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

El PP farà una pregunta parlamentària sobre els fons de l'ecotaxa destinats a la gala musical de 'Los 40 Music Awards'

La presidenta del PP a les Balears, Marga Prohens, ha avançat aquest cap de setmana a Eivissa que el PP exigirà en el Parlament explicacions sobre la decisió del Govern de destinar a una gala musical 580.000 euros de l'Impost de Turisme Sostenible.

També demanaran sobre la cessió gratuïta que l'Executiu hauria fet del Velòdrom balear per a celebrar la gala de 'Los 40 Music Awards'.

En declaracions als mitjans, Prohens ha criticat la «doble vara de mesurar» que té l'esquerra i, en particular, Francina Armengol, recordant que, quan es va aprovar l'Impost de Turisme Sostenible, des del PP ja van assenyalar que els fons finalment es destinarien a la caixa comuna del Govern.

Segons l'esquerra, els fons es dedicarien a esborrar l'impacte dels turistes a les Illes, tal com ha dit Prohens. «Finalment, s'ha vist que els diners van a una caixa comuna i que és un impost més que grava una activitat econòmica». Prohens ha declarat que, al final, «Armengol ha enganyat a tothom amb aquest impost».

Prohens ha assistit a Eivissa al Congrés Local de Santa Eulària que ha conclòs aquest dissabte a la nit amb la reelecció de Miquel Jerez com a president de la Junta del municipi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aturmeda, fa mes de 2 anys

Farà una pregunta? I és capaç de fer aquest esforç intel.lectual?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente